H devolo, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο και τη μακροχρόνια εμπειρία της Oktabit, διευρύνει περαιτέρω τη διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

devolo d650Η συνεργασία με την Oktabit, που αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, που δραστηριοποιείται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών διεθνών οίκων, στους τοπικούς κατασκευαστές και µεταπωλητές, θα διευρύνει περαιτέρω την εδραίωση των προϊόντων της devolo στην ελληνική αγορά.

«Με την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με την Oktabit προχωράμε ένα μεγάλο βήμα παραπέρα στην ανάπτυξη του δικτύου διάθεσης των προϊόντων devolo στην Ελλάδα. H Oktabit είναι ένας συνεργάτης που θα μας βοηθήσει σημαντικά στην ταχύτερη προώθηση και εδραίωση των λύσεων της devolo στην Ελληνική αγορά, αφού διαθέτει αποδεδειγμένη και μακροχρόνια εμπειρία στη διάθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας», δήλωσε ο κ. Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo Ελλάδος.

«Καθώς η ζήτηση για αξιόλογες , ασφαλείς και έξυπνες διαχειριστικά λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σε προϊόντα δικτύωσης αυξάνεται, η Οktabit με ιδιαίτερη χαρά προχώρησε στη συνεργασία με την καινοτόμο εταιρία devolo και στοχεύει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρονται με περισσότερα επώνυμα προϊόντα στο δίκτυο της. Με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας στα τμήματα Network Product Management και Πωλήσεων είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τις εξειδικευμένες λύσεις που αναζητούν οι πελάτες τους. Με τη νέα συνεργασία η Oktabit διευρύνει την προϊοντική της γκάμα ακολουθώντας τη στρατηγική της για περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της», τόνισε η κα. Κωνσταντίνα Τσαούση, εμπορική διευθύντρια της Οktabit.

Η συμφωνία προβλέπει τη διανομή της πλήρους γκάμας των προϊόντων dLAN Powerline της devolo που εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι το υπάρχον καλώδιο ρεύματος σε ένα σπίτι ή σε μία επιχείρηση, παρέχει διπλή λειτουργία και γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει όλους τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα δίκτυο.

H devolo παρέχει μαζί με τα προϊόντα της και ποιοτική εξυπηρέτηση στο ελληνικό κοινό. Μέσω του ελληνικού υποκαταστήματος, της devolo Ελλάδος, παρέχεται η υπηρεσία 24ωρης τηλεφωνικής τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών. Εκτός από τους ήδη πελάτες dLAN, μπορούν να καλούν στον αριθμό +22210 84387 και όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της devolo, να ζητούν πληροφορίες ή να λύνουν τυχόν απορίες τους από το εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της devolo.