Η OTEAcademy θα αποτελέσει το επίσημο εξεταστικό κέντρο για την πιστοποίηση στελεχών εσωτερικού ελέγχου, Certified Internal Auditor (CIA).

OTEAcademyH OTEAcademy συνεχίζει να εμπλουτίζει το portfolio των υπηρεσιών της με την προσθήκη της πιστοποίησης Certified Internal Auditor (CIA) στο εξεταστικό της κέντρο.

Η πιστοποίηση απονέμεται από το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών των ΗΠΑ και αποτελεί τον πιο ισχυρό επαγγελματικό τίτλο παγκοσμίως για τα στελέχη του εσωτερικού ελέγχου.

Οι εξετάσεις του Certified Internal Auditor πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε 500 σημεία σε όλον τον κόσμο, με την OTEAcademy να αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εξεταστικά κέντρα στην Αττική.

Πριν τον προγραμματισμό της εξέτασης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους και να έχουν αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ακόλουθο σύνδεσμο Certification Candidate Management System (CCMS).

H OTEAcademy, με την προσθήκη της πιστοποίησης CIA, διευρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με το διεθνή φορέα πιστοποίησης Pearson VUE.

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, έχει αντικείμενο την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με την παροχή πρωτοποριακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Στόχος της OTEAcademy, είναι να προσφέρει εκπαιδευτικές λύσεις που απαντούν με ολοκληρωμένο τρόπο στα επιχειρηματικά ζητούμενα των εταιρειών και παράλληλα να δώσει στους επαγγελματίες εφόδια και γνώσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των δύο μεγαλύτερων διεθνών φορέων πιστοποίησης, της Pearson VUE και της Prometric και πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL.