2 κορίτσια, 1 πλατφόρμα, πολλά καταστήματα ανεξάρτητων δημιουργών, αμέτρητα μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα βρίσκονται στη νέα online market του jamjar.


jamjarΗ Βέρα Παπαγγελοπούλου & η Εύα Επιτροπάκη, φίλες καλές από τα φοιτητικά τους χρόνια και Στελέχη της Επικοινωνίας, αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν την πρώτη, ουσιαστικά, πλατφόρμα αγοράς & πώλησης χειροποίητων προϊόντων στην Ελλάδα.


Στην online αγορά του www.jamjar.gr μπορεί κανείς να βρει συγκεντρωμένα & να αγοράσει κάθε λογής χειροποίητες δημιουργίες, από χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ μέχρι παιδικά, είδη διακόσμησης και καλλιτεχνικές δημιουργίες, όλα φτιαγμένα από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα.


Κάθε δημιουργός που ενδιαφέρεται να δώσει ώθηση σε αυτό που αγαπάει, να ενισχύσει δηλαδή τις πωλήσεις του & να προωθήσει το brand name του, μπορεί να κάνει την αίτησή του για να ανοίξει το δικό του eshop στο jamjar.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση: ό,τι φτιάχνει να είναι λαχταριστό. Δηλαδή και όπως μα εξηγούν οι εμπνεύστριές του, να χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, να δημιουργεί πρωτότυπα, ιδιαίτερα και αισθητικά προσεγμένα αντικείμενα. Με λίγα λόγια, να παρουσιάζει χειροποίητα αντικείμενα που συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τους επισκέπτες του jamjar να λαχταρούν να τα αποκτήσουν με το ίδιο πάθος που ως παιδιά σκαρφάλωναν στο ράφι για να φτάσουν το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες:
www.jamjar.gr/sell
www.jamjar.gr/sell-faq