Τρεις διακρίσεις απέσπασε η Logitech στα βραβεία καινοτομίας CES 2014 για Σχεδιασμό και Κατασκευή για τα περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Custom_format_TK820_TOPΒραβεύθηκαν τo πληκτρολόγιο Logitech Wireless All-in-One TK820, το Gaming Ποντίκι Logitech G602 Wireless και το Gaming Headset Περιφερειακού Ήχου Logitech G430


Τρία προϊόντα της Logitech απέσπασαν φέτος τιμητική διάκριση στα γνωστά βραβεία καινοτομίας Σχεδιασμού και Κατασκευής της διεθνούς έκθεσης CES 2014 (Consumer Electronics Show, της μεγαλύτερης έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο). Αυτή είναι η ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά που προϊόντα της Logitech κερδίζουν αντίστοιχες διακρίσεις. Φέτος, η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο πληκτρολόγιο Logitech® Wireless All-in-One TK820, στο Gaming Ποντίκι Logitech® G602 Wireless και στο Gaming Headset Περιφερειακού Ήχου Logitech® G430.


Όπως σχολίασε και ο Bracken Darrell, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Logitech, «η εξέλιξη του προϊοντικού σχεδιασμού είναι σημείο αιχμής για την Logitech, οπότε μας τιμά ιδιαίτερα που η προσπάθειά μας στον τομέα αναγνωρίστηκε –για μια ακόμη χρονιά – από την Consumer Electronics Association. Η διάκριση αυτή υποδεικνύει την μακρόχρονη παράδοση της Logitech στη δημιουργία προϊόντων που αγαπά το καταναλωτικό κοινό. Όσο για εμάς, είναι πάντα στόχος μας να παρουσιάζουμε νέα προϊόντα, τα οποία θα ξεπερνούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών, τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε σχεδίαση».


Αυτή τη χρονιά η Consumer Electronics Association (CEA)® ξεχώρισε τα προϊόντα της Logitech στις εξής κατηγορίες:


Διάκριση στην κατηγορία Περιφερειακά Υπολογιστών
Πληκτρολόγιο Logitech Wireless All-in-One TK820
Το πρόσφατα παρουσιασμένο πληκτρολόγιο Logitech Wireless All-in-One TK820 είναι ασύρματο, λεπτού προφίλ με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής. Έτσι, προσφέρει σε μια συσκευή ταυτόχρονα πληκτρολόγηση και πλοήγηση –ακόμη και με χρήση χειρονομιών- ό,τι δηλαδή χρειαζόμαστε για να ελέγξουμε τον υπολογιστή μας. Επίσης, η συμπαγής σχεδίασή του μαζί με την ασύρματη επικοινωνία, μειώνει το χώρο που καταλαμβάνει στο γραφείο μας.


Διάκριση στην κατηγορία Συσκευές και Περιφερειακά Gaming
Gaming Ποντίκι Logitech G602 Wireless

Custom_format_G602_CTGΤo Logitech G602 Wireless Gaming θέτει ένα νέο πρότυπο για το ασύρματο gaming, ενσωματώνοντας μια μπαταρία που αφήνει πολύ πίσω τον όποιο ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, προσφέρει δύο επιλογές λειτουργίας, την performance με 250 ώρες συνεχούς παιχνιδιού, και την endurance που φθάνει τις 1.440 ώρες λειτουργίας. Το ποντίκι διαθέτει την τεχνολογία αισθητήρα Delta Zero™ για υψηλής ακρίβειας έλεγχο του κέρσορα, ενώ τα 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του, επιτρέπουν την εξειδικευμένη ανάθεση σε κάθε ένα, είτε μιας μακρο-εντολής ή μιας ειδικής λειτουργίας σε κάθε παιχνίδι, μέσω του λογισμικού Logitech Gaming.


Gaming Headset Περιφερειακού Ήχου Logitech G430
Logitech G430 lowΜε τεχνολογία Dolby® Headphone, το Logitech G430 Gaming Headset παράγει μια εντυπωσιακή εμπειρία περιφερειακού ήχου 360 μοιρών, που επιτρέπει τον εντοπισμό των εχθρών σε παιχνίδια δράσης, ακόμη κι αυτούς που βρίσκονται πίσω μας. Τα ακουστικά του headset καλύπτονται με ένα αθλητικών προδιαγραφών, δικτυωτό ύφασμα υψηλής ποιότητας, το οποίο μπορεί να πλυθεί, προσφέροντας άνετη εφαρμογή ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης. Επίσης, στο καλώδιο σύνδεσης είναι ενσωματωμένα χειριστήρια για την ένταση και τη σίγαση του ήχου, ενώ το μικρόφωνο είναι τύπου ακύρωσης θορύβου, που μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αναμεταδίδει μόνο τη φωνή μας.


Τα αναγνωρισμένου κύρους βραβεία Σχεδιασμού και Κατασκευής της CES υποστηρίζονται από τον Σύνδεσμο Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών (Consumer Electronics Association – CEA) τον διοργανωτή της διεθνούς έκθεσης CES, στην οποία συγκεντρώνεται κάθε χρόνο όλος ο επιχειρηματικός κλάδος της καταναλωτικής τεχνολογίας. Τα βραβεία απονέμονται από το 1976 αναγνωρίζοντας τα νέα επιτεύγματα σε Σχεδίαση και Κατασκευή.


Τα φετινά βραβευμένα προϊόντα της Logitech θα εκθέτονται στο ξενοδοχείο Venetian, στην έκθεση International CES 2014, η οποία θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας στη Νεβάδα στο διάστημα από 7 έως 10 Ιανουαρίου 2014. Επίσης όλα τα βραβευμένα προϊόντα παρουσιάζονται online στην ιστοσελίδα http://CESweb.org/Innovations.