Το e-shop.gr επέστρεψε δριμύτερο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και με το σύνθημα «Back to offers» συντόνισε τους πάντες με τις πραγματικές προσφορές.


e-shopΤόσο η πλούσια γκάμα όσο και οι απίθανες εκπτώσεις που προσφέρει καθημερινά σε όλους τους λάτρεις του ηλεκτρονικού εμπορίου βρήκαν τεράστια απήχηση και έτσι αποχαιρετίσαμε τον Οκτώβρη με μία σημαντική διάκριση.


Το e-shop.gr εξυπηρέτησε τον μήνα που μας πέρασε πάνω από 100.000 παραγγελίες με επιτυχία και συνεχίζει απτόητο τη δυναμική του πορεία, φέρνοντας καθημερινά στην οθόνη του υπολογιστή σας χιλιάδες προϊόντα από δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες στις πιο δελεαστικές τιμές αγοράς.


Από την «καυτή» νέα σεζόν δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι συσκευές θέρμανσης που έκαναν πρεμιέρα πέρσι στο μενού του e-shop.gr και αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και φέτος το χειμώνα, βοηθώντας σας να ζεσταθείτε οικονομικά και αποδοτικά! Αναζητήστε δεκάδες εναλλακτικές επιλογές θέρμανσης ανάμεσα στις ηλεκτρικές συσκευές του e-shop.gr και αντιμετωπίστε τα κρύα έξυπνα και αποτελεσματικά!


Η νέα android μας εφαρμογή γνώρισε ήδη την πρώτη της αναβάθμιση και διατίθεται δωρεάν μέσω google play στην εξελιγμένη της έκδοση, ενώ το e-shop.gr εγκαινίασε το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη τον νέο θεσμό των mid season sales, προσφέροντας σε όλους τους φίλους του δεκάδες επιπλέον ευκαιρίες για συμφέρουσες αγορές!


Ακόμα και μετά τις εποχιακές εκπτώσεις όμως θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας με εκπληκτικές προσφορές 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!