Η LG Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας ειδησεογραφικής και ψυχαγωγικής εφαρμογής SKAI.gr στις τηλεοράσεις Smart TV της LG.


LG_Logo_whiteΗ εφαρμογή SKAI.gr παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στο αρχείο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών του ΣΚΑΪ και τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.


Οι χρήστες των LG Smart TVs έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μία νέα τηλεοπτική εμπειρία απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής τους, καθώς η εφαρμογή SKAI.gr καθιστά εφικτή ανά πάσα στιγμή τη δωρεάν παρακολούθηση όλων των ελληνικών εκπομπών σε video on-demand και μεταξύ άλλων το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, την πρόγνωση του καιρού ή τις συνταγές των εκπομπών μαγειρικής. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο από τις καθημερινές εκπομπές, τα έγκυρα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων της επικαιρότητας του ΣΚΑΪ 100,3 FM.


«Με τη συνεχή ενημέρωση και διασκέδαση που παρέχει η νέα εφαρμογή SKAI.gr στις τηλεοράσεις υψηλής τεχνολογίας Smart TV της LG, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν πλούσιο περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα, μέσα από διαφορετικές θεματικές ενότητες που καλύπτουν τις προτιμήσεις των χρηστών», δήλωσε ο κ. Θάνος Μάλλιος, Home Entertainment Product Specialist της LG Electronics Hellas.


Αντίστοιχα, ο κ. Alex Hobson, Internet & New Media Director του Ομίλου ΣΚΑΪ δήλωσε για τη συγκεκριμένη συνεργασία: «O ΣΚΑΪ επεκτείνει την παρουσία του στις πιο εξελιγμένες τηλεοράσεις της αγοράς, προσφέροντας την εφαρμογή του SKAI.gr στους κατόχους τηλεοράσεων Smart TV της LG. Το μέλλον της τηλεθέασης είναι αλληλένδετα συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα και το video on demand, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια συνολική εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας». Επιπλέον, η κ. Χαρά Λόντου, Lead Developer του project από την ομάδα ανάπτυξης ΣΚΑΪ Internet, δήλωσε: «Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή φιλική προς τον τελικό χρήστη, που να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας Smart TV της LG».