Στην υλοποίηση καινοτόμου λύσης διαχείρισης παροχής Internet για στόλο ναυτιλιακής εταιρείας προχώρησε η Digimark, με εγκατάσταση εξειδικευμένου δικτυακού εξοπλισμού Peplink.


DigimarkΒασισμένη στην τεχνολογία bandwidth bonding, load balancing, η λύση που εφάρμοσε η Digimark καλύπτει πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις για internet bandwidth, χωρίς την απαίτηση προσθήκης νέων συνδέσεων. Ως αποτέλεσμα, αξιοποιήθηκε στο έπακρο την υπάρχουσα υποδομή internet (wifi, satellite και 4G) του στόλου της ναυτιλιακής εταιρείας , χωρίς την πρόσθετη επιβάρυνση του προϋπολογισμού της εταιρείας.


Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα πιστοποιημένων μηχανικών της Digimark εγκατέστησε τον εξοπλισμό Pepwave max mobile, ενώ παραμετροποίησε με βάση τις ειδικές ανάγκες της εταιρείας για maximum bandwidth και 100% uptime με στόχο την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη πρόσβαση των χρηστών στο internet.


H Digimark αντιλαμβανόμενη πλήρως την ανάγκη των Ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών για περιορισμό του κόστους λειτουργίας τους και αύξηση της παραγωγικής τους δυνατότητας, εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις υψηλής Τεχνολογίας στον τομέα της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών μέσω των συνεργασιών της με παγκόσμιους vendors της αγοράς. Η πολυετής πείρα της εταιρείας στην Ελληνική αγορά καθώς και άρτια καταρτισμένο αλλά και πιστοποιημένο προσωπικό που διαθέτει, εξασφαλίζει την επιτυχία των λύσεων που υλοποιεί σε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες εδώ και 25 χρόνια.