Η ACE-Hellas ανακοινώνει τη νέα βελτιωμένη έκδοση του λογισμικού στατικής και δυναμικής ανάλυσης των κατασκευών SCADA Pro 14.


ace_hellas_logoΣτα πλαίσια της ανακοίνωσης της νέας έκδοσης, η ACE-Hellas, διοργανώνει εκδήλωση στις 14 Οκτωβρίου 2013 στο Ledra Mariott Hotel, (αίθουσα Aegean, ώρα προσέλευσης 17:00), όπου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες δυνατότητες της εφαρμογής, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις των συνεργατών της ACE-Hellas, HP Hellas, Fischer Hellas και Sika Hellas αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Oσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούμε να εγγραφούν εντελώς δωρεάν, μέσα από τo link:
http://img.ace-hellas.gr/scada/scada14_event.html


Το νέο SCADA Pro 14, βασισμένο στην τεχνολογία των Ribbons της Microsoft, προσφέρει ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας, αισθητικά ανανεωμένο αλλά κυρίως χρηστικά πιο ευέλικτο και λειτουργικό. Με βελτιωμένες λειτουργίες αλλά και με πολλές νέες δυνατότητες και εντολές, προσφέρει πανίσχυρα εργαλεία για την εκπόνηση των στατικών μελετών για κτίρια από σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο ή/και φέρουσα τοιχοποιία ενσωματώνοντας τους ισχύοντες Ελληνικούς κανονισμούς καθώς και όλους τους Ευρωκώδικες με τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα.


Το SCADA Pro 14 διαθέτει και επιπλέον νέες δυνατότητες, όπως:
– Εμφάνιση των στοιχείων της κατασκευής σε μορφή δέντρου για εύκολη αναφορά και τροποποίηση
– Νέα, αυτόματη διαδικασία αναγνώρισης διατομών και δημιουργίας του τρισδιάστατου φορέα από αρχείο dxf, dwg
– Τρισδιάστατη ρεαλιστική απεικόνιση των αναπτυγμάτων δοκών και στύλων με αυτόματη ενημέρωση των αλλαγών του οπλισμού
– Σχεδιασμός, ανάλυση και διαστασιολόγηση φέρουσας τοιχοποιίας με βάση τον EC6. Προσομοίωση με τρισδιάστατα πεπερασμένα επιφανειακά στοιχεία
– Περιλαμβάνονται όλες οι αναλύσεις για την αποτίμηση υπάρχοντος κτιρίου κατά ΚΑΝΕΠΕ. (Ανελαστική, Ελαστικές με τις μεθόδους Q και m)
– Διαγράμματα αλληλεπίδρασης Μ-Ν
– Αποκατάσταση διατομών – Ενισχύσεις δοκών και υποστυλωμάτων με όλα τα είδη των υλικών (Μανδύας, μεταλλικά ελάσματα, ΙΟΠ)
– Αυτόματος υπολογισμός φορτίων ανέμου και χιονιού κατά EC1
– Πλούσια βιβλιοθήκη μεταλλικών συνδέσεων
– Πολυγλωσσικό περιβάλλον, νέα γεννήτρια γραφικών απεικονίσεων


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SCADA Pro, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.scadapro.eu