Τις πιο γνωστές ξένες σειρές θα παρακολουθούν οι συνδρομητές της Nova στο κανάλι FOX, καθώς στις 30 Σεπτεμβρίου επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της η σειρά «Homeland», λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα στις ΗΠΑ.


Nova092013_1Οι πρεμιέρες συνεχίζονται τον Οκτώβριο με τις σειρές «Arrested Development» (1/10), «Graceland» (2/10), «Family Guy 7» (4/10) και «The Walking Dead 4» (14/10).


Συναρπαστικές εξελίξεις, δυνατές ερμηνείες και αμέτρητα διεθνή βραβεία καθιστούν τη σειρά «Homeland» ως μια από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών. Ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης σειράς θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:30 και ξεκινά την επομένη μέρα της τρομοκρατικής επίθεσης που αποδεκάτισε τη CIA, «πυροδοτώντας» ένα παγκόσμιο κυνηγητό για την εύρεση του τρομοκράτη που ευθύνεται για το δολοφονικό χτύπημα.


Η σειρά «Arrested Development», μια από τις πιο ιστορικές και πετυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών, θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:40 με διπλά επεισόδια. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από το Michael Bluth και το γιο του, George Michael, οι οποίοι αναγκάζονται να βοηθήσουν τους απόλυτα εκκεντρικούς συγγενείς τους να συνέλθουν από το σοκ, όταν ο πλούσιος πατέρας του πρώτου συλλαμβάνεται για παράνομες οικονομικές συναλλαγές.


Ατέλειωτη δράση θα χαρίζει η νέα αστυνομική σειρά «Graceland», κάθε Τετάρτη στις 21:30. Ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα της Καλιφόρνια, που κατασχέθηκε από μεγαλέμπορους ναρκωτικών, γίνεται η νέα μυστική κατοικία για μια ομάδα από επίλεκτους πράκτορες που δουλεύουν μαζί για να λύσουν υποθέσεις των μυστικών υπηρεσιών προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσουν τις ισορροπίες εντός του σπιτιού.


Οι δυσλειτουργικές οικογένειες είναι και οι πιο αγαπημένες τελικά. Η ανατρεπτική animated κωμική σειρά «Family Guy», τον έβδομο κύκλο της οποίας θα παρακολουθούν οι συνδρομητές της Nova κάθε Παρασκευή στις 20:15, ακολουθεί την πατρική φιγούρα του Peter Griffin, της συζύγου του Lois και της οικογενειακής κουστωδίας τους από παιδιά αλλά και ένα σκύλο που μιλάει.


Η σειρά «The Walking Dead» με την υψηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία της συνδρομητικής τηλεόρασης επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο της και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:30, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Στον βίαιο κόσμο των zombie, η ευτυχία κρατάει ελάχιστα καθώς οι εξωτερικοί κίνδυνοι πλησιάζουν και μια νέα απειλή γεννιέται στο εσωτερικό της φυλακής, όπου βρίσκονται ο Rick και η ομάδα του.