H Samsung παρουσίασε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, τα νέα GALAXY Note 3 και Gear, που βοηθούν τον χρήστη να σχεδιάσει και να οργανώσει την καθημερινότητά του.


Event Samsung GALAXY Note 3 & Gear_2Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας πολυάσχολος businessman και μία δημιουργική σύμβουλος μόδας ανέβηκαν στη σκηνή για να περιγράψουν ένα τυπικό 24ωρό τους, παρέα με τα GALAXY Note 3 και GALAXY Gear. Μέσα από μια ζωντανή συνομιλία, αποκάλυψαν τις καινοτόμες λειτουργίες του κάθε προϊόντος της Samsung και ανέδειξαν ότι μπορούμε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιούμε πολλές και διαφορετικές εργασίες σε λιγότερο χρόνο.


«Το νέο Samsung GALAXY Note 3, έρχεται να εξελίξει τη σειρά Note, καθώς διαθέτει αναβαθμισμένες δυνατότητες και εντυπωσιακές λειτουργίες», σημείωσε ο κ. Γιάννης Γκίκας, Head Director του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung. «Με το GALAXY Note 3, αλλά και τη νέα, πρωτοποριακή συσκευή, το GALAXY Gear, η Samsung κατάφερε να συνδυάσει το στυλ με την λειτουργικότητα στην καθημερινότητά μας».


Η συσκευή διαθέτει το νέο S Pen που έρχεται για να εκσυγχρονίσει τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε σημειώσεις, καθώς, πλέον, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιεί κάθε εργασία, μόνο με ένα απλό click. Με ένα πάτημα του κουμπιού του S Pen, οπουδήποτε πάνω στην οθόνη του GALAXY Note 3, ενεργοποιείται η λειτουργία Air Command, μέσω της οποίας παρέχεται πρόσβαση στις παρακάτω βασικές λειτουργίες:


Action Memo, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν χειρόγραφες σημειώσεις, οι οποίες συνδέονται αυτόματα με λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως κλήσεις, προσθήκη επαφών, αναζήτηση διευθύνσεων στο χάρτη και πολλά άλλα.
Scrapbook, η οποία βοηθά τους χρήστες να οργανώσουν περιεχόμενο και πληροφορίες από διαφορετικές πηγές, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αναζήτηση σε κάθε πηγή χωριστά.
Screen Write, όπου ο χρήστης αποτυπώνει αρχεία εικόνας, πάνω στην οποία οι χρήστες μπορούν να σημειώσουν σχόλια ή επιπλέον πληροφορίες.
S Finder, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν υλικό που βρίσκεται αποθηκευμένο οπουδήποτε στη συσκευή, ανεξαρτήτως της μορφής του αρχείου.
Pen Window, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν παράθυρα, οποιουδήποτε μεγέθους, οπουδήποτε στην οθόνη του GALAXY Note 3. Μέσα στα νέα παράθυρα, μπορούν να ενεργοποιήσουν εφαρμογές και να δώσουν άλλη διάσταση στο multitasking.


Το GALAXY Gear αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια της Samsung. Το GALAXY Gear προσφέρει τις δυνατότητες ενός σύγχρονου αξεσουάρ τεχνολογίας, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στη διάδραση μεταξύ των smart συσκευών. Στόχο έχει να κάνει πιο άνετη κι ευχάριστη την καθημερινή ζωή των χρηστών. Με το GALAXY Gear, κάθε χρήστης μπορεί να έχει έλεγχο της συσκευής του και πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες. Με το Memographer, μιας κάμερας 1.9 Megapixel, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και video και να τα μοιραστούν μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να χάνουν στιγμή.


Επιπλέον το GALAXY Gear ενσωματώνει τη λειτουργία Pedometer, που καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω τεχνολογίας ενσωματωμένων αισθητήρων. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταφέρει να καταναλώσουν. Τέλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα μουσικά κομμάτια που αναπαράγονται μέσω των Samsung GALAXY συσκευών τους. Όπως συμβαίνει και στις απλές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει τα αγαπημένα του τραγούδια και να τα αναπαράγει, ακόμα και αν η Samsung GALAXY συσκευή του δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.


Το Samsung GALAXY Note 3 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 και το GALAXY Gear το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2013.