Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε ότι κατέκτησε το Βραβείο Καινοτομίας (Innovation Award) του ανεξάρτητου οργανισμού δοκιμών AV-Test, για την προστασία που παρέχει στις διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές.


KasperskyΟμόφωνα, οι ειδικοί του AV-Test αναγνώρισαν τη συνολική αποτελεσματικότητα της ικανότητας της Kaspersky Lab να προστατεύει τις οικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Κατά κύριο λόγο, η νέα διάκριση οφείλεται στην τεχνολογία Safe Money της Kaspersky Lab. Ήδη διαθέσιμη στα προϊόντα Kaspersky Internet Security και Kaspersky PURE, η τεχνολογία πρόκειται να διατεθεί στην αγορά ως μεμονωμένη λύση για τράπεζες, επιτρέποντας τους να προστατεύουν τους πελάτες τους από τις στοχευμένες επιθέσεις.


«Τα προϊόντα ασφαλείας που παράγει η Kaspersky Lab ξεχωρίζουν σταθερά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που οφείλεται στις συνεχείς βελτιώσεις που πραγματοποιούνται στο επίπεδο της προστασίας που προσφέρουν. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά εναντίον των τραπεζικών Trojans, όπως τα Zeus, SpyEye και Carberp.Πρόσφατα, η Kaspersky Lab απέσπασε το βραβείο AV-TEST INNOVATION AWARD 2013 στην κατηγορία των Ασφαλών Διαδικτυακών Συναλλαγών, ως αναγνώριση του κορυφαίου ρόλου που διαδραματίζει στη μάχη ενάντια στους ψηφιακούς εγκληματίες», δήλωσε ο Andreas Marx, Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού AV-TEST GmbH.


Τα προϊόντα της Kaspersky Lab και συγκεκριμένα το Kaspersky Internet Security συγκεντρώνουν συχνά υψηλές βαθμολογίες στις δοκιμές του AV-Test. Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν τον Αύγουστο μετά από δοκιμές έξι μηνών στις οποίες το Kaspersky Internet Security αναδείχτηκε ως μια από τις τρεις λύσεις ασφάλειας (από τις 24 που συνολικά αξιολογήθηκαν) οι οποίες μπορούν να προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα προστασία και χρηστικότητας.


Τον ίδιο μήνα, το Kaspersky Internet Security κατέγραψε εξαιρετικά αποτελέσματα σε άλλη μια αξιολόγηση που πραγματοποιήσε το AV-Test, αποκλείοντας το 100% των επιθέσεων που εκμεταλλεύονται τρωτά σημεία σε νόμιμα λογισμικά.


Το AV-Test δεν είναι ο μοναδικός οργανισμός που αναγνωρίζει την ποιότητα των προϊόντων της Kaspersky Lab που συχνά αποσπούν κορυφαίες διακρίσεις από αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως οι MRG Effitas, AV-Comparatives, Dennis Technology Labs, και άλλοι.


Περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των προϊόντων της Kaspersky Lab σε ανεξάρτητες δοκιμές είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.kaspersky.com/about/news/compare