Το πρώτο υπέρ – φορητό ποντίκι αφής παρουσίασε η Logitech, το Ultrathin Touch, που με την κομψή σχεδίασή του και το κέλυφος από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ταιριάζει άριστα με τους καινούριους υπολογιστές.


Logitech_T630_BLK_BTY1Σύμφωνα με την Charlotte Johs, αντιπρόεδρο της Logitech στον τομέα brand development και περιφερειακών για PC «…οι προσωπικές μας ανάγκες στο χώρο της τεχνολογίας εξελίσσονται ταχύτατα και πλέον οι χρήστες αναμένουν και μια καλύτερη σχεδίαση. Είτε μιλάμε για έναν υπολογιστή, μια ταμπλέτα, ένα smartphone ή μια επιφάνεια αφής, όλοι θέλουν κάτι κομψό, λεπτό και μοντέρνο που θα αποδίδει χωρίς προβλήματα. Γνωρίζοντας αυτή την τάση, δημιουργήσαμε το πανεύκολο στη μεταφορά ποντίκι Logitech Ultrathin Touch ώστε να συμπληρώνει ένα σύγχρονο MacBook ή ένα Ultrabook».


Με τη λεπτή και πολύ ελαφριά σχεδίασή του, το Logitech Ultrathin Touch χωρά σε κάθε θήκη φορητού ή ακόμη και στην τσέπη μας. Η επιφάνειά του είναι λεία σαν μετάξι χάρη σε μια αόρατη επίστρωση, που βοηθά στο χειρισμό με χειρονομίες, όπως αυτές των Windows® 8, ή τις λειτουργίες Multi-Touch του λειτουργικού OS X®.
Το νέο ποντίκι έχει Bluetooth® με την τεχνολογία Easy-Switch™ της Logitech, οπότε μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το laptop και την ταμπλέτα, με την εναλλαγή μεταξύ τους να γίνεται απλώς με το πάτημα ενός διακόπτη. Η φόρτισή του γίνεται μέσω USB, ενώ ένα λεπτό φόρτισης αρκεί για μια ώρα εργασίας (σε τυπική χρήση).


Τιμές και διαθεσιμότητα
Το νέο ποντίκι είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: το Logitech Ultrathin Touch T630 σε μαύρο και το Logitech Ultrathin Touch T631 για Mac σε λευκό. Η κυκλοφορία τους σε ΗΠΑ και Ευρώπη αναμένεται τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα, ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι στα €69,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com ή το blog.