Τα προϊόντα Panda Global Protection 2014, Panda Internet Security 2014 και Panda Antivirus Pro 2014 αξιοποιούν όλα τα πλεονεκτήματα της ασφάλειας στο cloud ώστε να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη απειλών.


panda_global_protection_2014Η νέα σειρά οικιακών λύσεων της Panda Security, The Cloud Security Company, είναι τώρα διαθέσιμη και αποτελείται από τα προϊόντα Panda Global Protection 2014, Panda Internet Security 2014 και Panda Antivirus Pro 2014. Η σημαντικότερη καινοτομία της φετινής χρονιάς, είναι η ενσωμάτωση προστασίας για πολλαπλές πλατφόρμες όπως Mac και Android, εκτός από τα Windows.


Σχεδιασμένες για να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία με ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή, οι νέες λύσεις της σειράς Retail 2014 αξιοποιούν όλα τα οφέλη της ασφάλειας στο cloud ώστε να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη απειλών του ψηφιακού κόσμου: ιούς, hackers, online απάτες, κλοπή ταυτότητας και κάθε γνωστή και άγνωστη απειλή.


“Η νέα σειρά Retail 2014 προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο, ανίχνευση και καθαρισμό, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να διαφυλάξουν την online ταυτότητά τους κρατώντας μακριά κάθε κίνδυνο”, επισημαίνει ο Herve Lambert, Retail Product Marketing Manager της Panda Security.


Εν τέλει, πρόκειται για λύσεις που είναι εύχρηστες, ελαφριές, ασφαλείς και βασίζονται στο σύστημα Συλλογικής Νοημοσύνης της Panda Security, η οποία έχει επεκτείνει την κάλυψή της σε πολλαπλές πλατφόρμες χάρη στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο Panda Global Protection 2014.


“Κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους, 17% περισσότερα δείγματα malware δημιουργήθηκαν σε σχέση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, οπότε η κατάσταση δεν είναι μόνο επικίνδυνη, αλλά και ο βαθμός κινδύνου αυξάνεται κάθε μήνα”, εξηγεί ο Luis Corrons, Τεχνικός Διευθυντής των PandaLabs στην Panda Security. “Πρόσφατα, η Panda Security παρατήρησε μια σταδιακή αύξηση των επιθέσεων σε κινητές πλατφόρμες, αν και είναι σημαντικά λιγότερες από εκείνες σε υπολογιστές. Σε κάθε περίπτωση, το Android αποτελεί πλέον το λειτουργικό σύστημα κινητών που προτιμούν οι κυβερνο-απατεώνες. Επιπλέον, υπάρχουν όλο και περισσότεροι δούρειοι ίπποι (trojans) και κακόβουλο λογισμικό γενικότερα, που εκμεταλλεύονται αυτά τα είδη συσκευών για να μολύνουν τους υπολογιστές όταν συνδεθούν σε αυτές”, προσθέτει ο Corrons.


Panda Global Protection 2014
Οι κυριότερες καινοτομίες της νέας σειράς λύσεων Retail 2014 της Panda Security περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση προστασίας για πολλαπλές πλατφόρμες που παρέχεται από το Panda Global Protection 2014 για Windows (XP, Vista, Windows 7 και τα Windows 8), Mac, ακόμα και φορητές συσκευές της Apple (iPad, iPhone και iPhone Touch ) και Android (tablets, smartphones ακόμα και smart TV).


Σχεδιασμένη για χρήστες με προηγμένες ανάγκες, η νέα έκδοση του Panda Global Protection 2014 βελτιώνει σημαντικά τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τη λύση αυτή μία από τις καλύτερες σουίτες ασφαλείας στην αγορά, παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία από άγνωστο malware και αυξάνοντας το ποσοστό απομάκρυνσης επιθετικού malware (ransomware, rogue) που καταλαμβάνει υπολογιστές ή προσωπικά αρχεία. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά όπως προστασία ταυτότητας, anti-spam, γονικός έλεγχος, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, απομακρυσμένη πρόσβαση, βελτιστοποίηση, κρυπτογράφηση αρχείων και η διαχείριση κωδικών πρόσβασης έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί.


Panda Internet Security 2014 και Panda Antivirus Pro 2014
Η έκδοση 2014 των προϊόντων Panda Internet Security και Panda Antivirus Pro ενισχύει τις ικανότητές τους ενάντια σε ιούς, hackers και άλλες απειλές. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, το Panda Internet Security 2014 παρέχει επίσης επιλογές για την προστασία της οικογένειας, της ταυτότητας και των δεδομένων του χρήστη, μέσω του γονικού ελέγχου, απομακρυσμένη πρόσβαση, αφαίρεση των spam και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με επαναφορά αρχείων και άλλα χαρακτηριστικά.


Επιπλέον, αν και το Panda Antivirus Pro αποτελεί την πιο βασική λύση της σειράς, στην πραγματικότητα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό antivirus. Παρέχει γρήγορη και διαισθητική προστασία και περιλαμβάνει τείχος προστασίας, εικονικό πληκτρολόγιο, διαχείριση οικιακού δικτύου, εργαλεία διάσωσης, λειτουργία πολυμέσων και άλλα χαρακτηριστικά.


Διαθεσιμότητα
Τα νέα προϊόντα οικιακής χρήσης της σειράς 2014 της Panda Security περιλαμβάνουν προστασία για 12 μήνες και είναι τώρα διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες και στα καταστήματα λιανικής της ελληνικής αγοράς.


Επιπλέον, δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις των νέων λύσεων 2014 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/greece/homeusers/. Οι πελάτες που επιθυμούν να προμηθευτούν online τα προϊόντα της Panda Security μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους μέσω της ιστοσελίδας: www.pandasecurity.com.