Τα Novasports υποδέχονται δυναμικά τη νέα αγωνιστική σεζόν με τη νέα τους κυριακάτικη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα», με διάρκεια 9 ώρες και Super League, Basket League, Volley League.


Nova-Zεις Καλύτερα!Κάθε Κυριακή, από νωρίς το μεσημέρι, τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD θα παρουσιάζουν λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από τα ελληνικά γήπεδα, με αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα αθλητικά κανάλια της Nova θα προβάλλουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πρωταθλήματος Super League που αρχίζουν στις 17 Αυγούστου, ενώ από τον Οκτώβριο προστίθενται οι αγώνες του Πρωταθλήματος Volley League, καθώς και οι αγώνες του Πρωταθλήματος Basket League, με το οποίο εμπλουτίζεται από φέτος το αθλητικό περιεχόμενο.


Οι 18 ομάδες Super League συνεχίζουν να παίζουν μπάλα στην «έδρα» των Novasports, που θα μεταδίδουν 9 αγώνες ανά αγωνιστική. Η δράση των παιχνιδιών, αλλά και το «τρίτο ημίχρονο» θα μεταφέρονται με έναν πραγματικό μαραθώνιο ζωντανών μεταδόσεων, πλούσια ρεπορτάζ, πριν και μετά το τέλος των αναμετρήσεων. Η νέα ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα!», με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη, θα αρχίζει από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής με ζωντανή μετάδοση του πρώτου αγώνα της ημέρας στη Super League, θα συνεχίζεται με live ενημέρωση για όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος που ακολουθούν, καθώς επίσης για όλους τους αγώνες από Basket League και Volley League.


Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχίζεται στις 21:30 με την ανασκόπηση της αγωνιστικής και ανάλυση των 8 αγώνων Super League που έχουν προηγηθεί. Με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου, θα παρουσιάζονται στιγμιότυπα, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ενώ από τον Οκτώβριο θα υπάρχουν ειδικές ενότητες για Basket League και Volley League. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα των Novasports είναι πανέτοιμη για μια πλούσια, έγκυρη, αμερόληπτη ενημέρωση.