Η εξειδικευμένη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και πληροφορικής, IQ Solutions, γιόρτασε την επέτειο των 10 χρόνων με μία καλοκαιρινή εκδήλωση.


iq_solutions_Event02“’Οταν ξεκινήσαμε το 2003, το όραμά μας ήταν να προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που να ανταγωνίζονται τα διεθνή πρότυπα. Είχαμε μόνο τους ανθρώπους μας και την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε. 10 χρόνια μετά, έχουμε καταφέρει να έχουμε δικά μας προϊόντα, κορυφαίες συνεργασίες, άριστη τεχνογνωσία και μεγάλες εταιρείες στο πελατολόγιό μας. Κοιτάζοντας πίσω, δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα», δήλωσε σχετικά ο Πάρης Παπαναστασίου, Sales Manager της IQ Solutions.


Η IQ Solutions ιδρύθηκε το 2003 στην Αθήνα. H εταιρεία διαθέτει υψηλό βαθμό πιστοποιήσεων και εξειδικεύσεων, αλλά και τεχνογνωσία μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο: δύο στελέχη της εταιρείας έχουν τον ύψιστο βαθμό πιστοποίησης της Microsoft MVP Certified (Γιώργος Βαράκης για Lync – ένας από τους 42 certified professionals στον κόσμο / Παναγιώτης Παταρίδης για Remote Desktop – ένας από τους 17 certified professionals στον κόσμο).


Σήμερα η IQ Solutions έχει αναπτύξει δικά της προϊόντα τα οποία εξάγει με επιτυχία στην Ευρώπη, ενώ το πελατολόγιό της περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.