Ο όμιλος Antenna ανακοίνωσε, ότι ο Ant1 Europe ξεκίνησε τη μετάδοσή του στη Γερμανία μέσω της ψηφιακής καλωδιακής καλωδιακής πλατφόρμας Kabel Deutschland.


ant1_newlogoΟ Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την μετάδοση του ΑΝΤ1 EUROPE, στη Γερμανία και μέσω της μεγαλύτερης ψηφιακής και καλωδιακής πλατφόρμας στη χώρα, Kabel Deutschland, από όπου θα εκπέμπει σε περισσότερα από 8.5 εκατομμύρια νοικοκυριά και θα προσφέρεται σε μια πολύ ελκυστική τιμή.
Με τη συγκεκριμένη συμφωνία ο ΑΝΤ1 EUROPE, είναι πλέον διαθέσιμος στη Γερμανία, στο σύνολο των καλωδιακών παρόχων, και πιο συγκεκριμένα στις Unity Kabel BW, WillyTel, Wilhelm Tel, και NetCologne, αποκτώντας συνολική πρόσβαση σε περισσότερα από 15.5 εκατομμύρια νοικοκυριά στη χώρα.
Η συνεργασία αυτή ενισχύει περαιτέρω τη διεθνή εξάπλωση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και μειώνει τις αποστάσεις για τους Έλληνες της Ευρώπης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε ελληνικές εταιρείες να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό μέσω των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.


Ο ΑΝΤ1 ΕUROPE μεταδίδει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV σε 24ωρη απευθείας μετάδοση από την Ελλάδα. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανά Δελτία Ειδήσεων, ψυχαγωγικά προγράμματα και shows, Ελληνικές και Κυπριακές σειρές, ταινίες πρώτης προβολής του νέου Ελληνικού κινηματογράφου σε αποκλειστικότητα, παιδικά προγράμματα και ειδικές παραγωγές για τους Έλληνες του εξωτερικού.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Συνδρομητικά Κανάλια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια σπίτια στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη και συγκαταλέγονται στις 5 πρώτες θέσεις των διεθνών καναλιών με τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το Τμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αναπτύσσει και διανέμει το ψηφιακό σήμα διεθνώς στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, COMCAST, TIME WARNER CABLE, CABLEVISION, VERIZON FiOS, BRIGHT HOUSE και RCN CABLE, στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR, και ΜΥSAT και σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του δορυφόρου ΕUTELSAT και επιπλέον καλωδιακά στη Γερμανία μέσω των KABEL DEUTSCHLAND, UNITY KABEL BW, WILHELM, WILLYTEL, και NET COLOGNE και στη Γαλλία μέσω των FREE, SFR και BOUYGES TELECOM.