Η Orthology, διανομέας της Altaro Software για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση της έκδοσης 4 της λύσης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, Altaro Hyper-V backup.


orthology– Fully Hyper-V Aware: Πραγματοποιεί όλες τις πολύπλοκες συνδέσεις διαμόρφωσης και επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για κάθε Hyper-V Virtual Machine με λιγότερα από 5 κλικ.
– Flexible & Fully Featured: Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε μόνο ένα VM; Κανένα πρόβλημα, η δύναμη της επιλογής είναι δική σας.
– Υποστήριξη Win 2012: Η πρώτη Hyper-V εφεδρική λύση για την υποστήριξη του Microsoft Windows Server 2012 (και Windows Server 2008 R2).


Τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης έχουν ως ακολούθως:


Offsite Backup with WAN acceleration: Ολοκλήρωση του disaster recovery plan, με την διατήρηση ενός αντιγράφου ασφαλείας των VMs σας σε μία απομακρυσμένη τοποθεσία, η οποία πραγματοποιείται μέσω Internet σε μία offsite τοποθεσία.
Exchange Item-Level Restore: Επαναφορά μόνο των email απευθείας από τον MS Exchange Server VM backup.
Remote Management Console: Απομακρυσμένη διαχείριση όλων των αντιγράφων ασφαλείας/αποκατάστασης θέσεων εργασιών για πολλαπλούς Hyper- V Hosts εύκολα και με ασφάλεια.
Compression & Encryption: Μειώστε τον χώρο αποθήκευσης των αντιγράφων ασφαλείας μέσω της ισχυρής συμπίεσης και εξασφαλίστε τα αντίγραφα ασφαλείας σας με την κρυπτογράφηση ES.


Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη από την Orthology στους χρήστες του Hyper-V backup με υφιστάμενο ετήσιο πρόγραμμα “Hyper-v backup SMA” το οποίο προσφέρει υποστήριξη και δωρεάν εκδόσεις στους χρήστες των προγραμμάτων. Οι χρήστες προηγούμενων εκδόσεων θα πρέπει να προμηθευτούν την ανανέωση και τους νέους κωδικούς της εγκατάστασης.


Περισσότερα για την Altaro Software και τα προϊόντα της θα βρείτε στο www.altaro.com όπου θα βρείτε trial για 30ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr