Η νέα συμφωνία προσφέρει πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία στην ολοκληρωμένη σειρά τιμών, δρομολογίων και διαθεσιμότητας της China Airlines.


Amadeus HellasΗ Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, υπέγραψε μια εκτεταμένη μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την China Airlines Group
Στην Ασία, η νέα συμφωνία προσφέρει τους χρήστες της Amadeus πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας, όπως και οποιοδήποτε άλλο κανάλι περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων. Εκτός Ασίας, οι China Airlines και Mandarin Airlines αύξησαν την εγγύηση περιεχομένου στην Amadeus στις ίδιες τιμές, διαθεσιμότητα και λειτουργικότητα, καθώς και οι δύο αεροπορικές εταιρείες διανέμουν περιεχόμενο μέσα από τις ιστοσελίδες, τα τηλεφωνικά τους κέντρα και άλλα κανάλια πρόσβασης περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων.


Οι προβλέψεις για τον όγκο των επιβατών και για τις δύο αεροπορικές εταιρείες για το 2012 είναι 13,3 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 11,2 εκατομμύρια αντιστοιχούν στην China Airlines.


H Amadeus διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον τομέα της διανομής διασφαλίζοντας πραγματική παγκόσμια κάλυψη με μερίδιο αγοράς αεροπορικών πωλήσεων μέσω ταξιδιωτικών γραφείων που φτάνει το 38,6%. Σήμερα, το 80% των κρατήσεων της Amadeus παγκοσμίως πραγματοποιούνται σε αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν συμφωνίες με την εταιρεία. Επιπλέον, αυτή η συμφωνία θα ενδυναμώσει την προσφορά της Amadeus στα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus στην Ασία, προσφέροντας τους έναν αποτελεσματικό και τεχνολογικά προηγμένο συνεργάτη διανομής.