Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών βράβευσε τον όμιλο SingularLogic στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα».


ebea singular logicΗ SingularLogic, o ισχυρότερος Όμιλος Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των «Βραβείων ΕΒΕΑ 2013», απέσπασε το βραβείο της «Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας». Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 στο «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών». Τα βραβεία απένειμε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών & Δικτύων, κ. Κωστής Χατζηδάκης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.


Για την SingularLogic, η ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα και ο κλάδος της τεχνολογίας γενικότερα μπορούν να αποτελέσουν σημαντικούς μοχλούς ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας. Η φετινή βράβευση του Ομίλου έρχεται ως επιστέγασμα των πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η αναγνώριση και η επιβράβευση αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα.


Η κ. Μαρίκα Λάμπρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της SingularLogic, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες στο ΕΒΕΑ και προσωπικά στον Πρόεδρο, κ. Κων. Μίχαλο για την αναγνώριση του σταθερού προσανατολισμού μας στην καινοτομία και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας. Σας διαβεβαιώνω ότι συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας –παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία- στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των χιλιάδων επαγγελματιών, επιχειρήσεων και οργανισμών που εξυπηρετούμε με πίστη, μαχητικότητα και αισιοδοξία. Ελπίζουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα και για άλλες παρόμοιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες».


Τα «Βραβεία ΕΒΕΑ» διοργανώνονται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Μεταξύ άλλων, στη φετινή εκδήλωση απονεμήθηκαν βραβεία σε επιχειρήσεις για την εξαγωγική τους δραστηριότητα και τη διεθνή τους παρουσία, τη δράση τους για την έρευνα-καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη, την παραγωγή επωνύμων προϊόντων, την προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη, καθώς και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.