Η Kingston ανακοίνωσε την προσθήκη στην οικογένεια SSDNow, του δίσκου KC300, ο οποίος μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.


KC300_480GB_Desktop_Notebook_Bundle_SKC300S3B7A_480GB_hrΟ νέος SSD δίσκος 2,5 ιντσών εκτοξεύει την παραγωγικότητα και επιτρέπει στους φορητούς υπολογιστές να επιτυγχάνουν καλύτερους χρόνους αυτονομίας. O νέος KC300 ενσωματώνει προηγμένη διαχείριση ενέργειας μέσω του LSI SandForce δεύτερης γενιάς SF-2281 επεξεργαστή, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να κάνουν περισσότερα, με μία μόνο φόρτιση του laptop.


Πρόκειται για ένα επόμενης γενιάς και επαγγελματικών προδιαγραφών drive που αντικαθιστά τους Kingston V+200 και KC100 SSDs. Το σημείο που υποδηλώνει τις επαγγελματικές προδιαγραφές του KC300 δεν είναι άλλο από τη λειτουργία SMART, η οποία επιτρέπει στα τμήματα IT να “παρακολουθούν” τα αποθηκευμένα δεδομένα και να εκτιμούν την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής του δίσκου. Επίσης, ο KC300 ενσωματώνει τις τεχνολογίες Data Integrity Protection και DuraWrite που βοηθούν στην επέκταση της διάρκειας ζωής του SSD μέσω ουσιαστικής και δραστικής μείωσης των εγγραφών Flash, μέσω μίας προηγμένης μηχανής συμπίεσης (RAISE).


Ο KC300 είναι διαθέσιμος τόσο σαν stand-alone drive όσο και σαν upgrade kit περιλαμβάνοντας επιπλέον cloning software και άλλα αξεσουάρ για το desktop ή το laptop. Ο νέος δίσκος της Kingston συνοδεύεται από τριετή εγγύηση και δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Ο KC300 θα διατίθεται σε χωρητικότητες των 60GB, 120GB, 180GB, 240GB και 480GB.