Η Performance Technologies είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Hewlett-Packard στον τομέα των λύσεων Converged Infrastructure από την 1η Μαΐου 2013.


hp logo 2010Η νέα κορυφαία πιστοποίηση της HP έρχεται να προστεθεί σε αυτές που ήδη έχει πετύχει η Performance Technologies για το σύνολο των λύσεων HP Enterprise, που περιλαμβάνουν κορυφαία προϊόντα και λύσεις για Servers, Storage, Networking καθώς και καινοτόμες υπηρεσίες ως HP ServiceONE Expert Partner.


Ως ο πρώτος πιστοποιημένος HP Converged Infrastructure Specialist, η Performance Technologies θα προσφέρει λύσεις που αφορούν στη σύγκλιση των επιμέρους υποδομών των data centers, επιτρέποντας στα τμήματα IT επιχειρήσεων και οργανισμών να ανταποκριθούν με επιτυχία στις σύγχρονες προκλήσεις και να προσαρμοστούν άμεσα στις συνεχείς αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.


Με ένα ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο σε όλες τις επιμέρους προϊοντικές κατηγορίες και σε συνδυασμό με την κορυφαία πιστοποίηση HP ServiceONE Expert στον τομέα των υπηρεσιών που έχει ήδη επιτύχει, η Performance Technologies διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να προσφέρει το ευρύ χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων του HP Enterprise Group. H Perfromance Technologies αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση και την υποστήριξη σύνθετων και απαιτητικών λύσεων που περιλαμβάνουν HP servers, storage, networking, virtualization, application και services. Τα οφέλη των πελατών είναι η μείωση του χρόνου διάθεσης νέων ποιοτικών υπηρεσιών πληροφορικής και η μείωση του επιχειρηματικού κινδύνου και του λειτουργικού κόστους.


Με την ευκαιρία της ανάδειξης της Performance Technologies στον πρώτο HP Converged Infrastructure Specialist για την ελληνική αγορά, ο κ. Ανδρέας Γερακανάκης, Indirect Sales Manager, Enterprise Group της HP, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η HP απένειμε την πιστοποίηση HP Converged Infrastructure Specialist για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην εταιρία Performance Technologies. Έτσι, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών επεκτείνεται στην προσφορά κορυφαίων και ολοκληρωμένων λύσεων Converged Infrastructure της HP. Η συνεργασία μας ενδυναμώνεται για να προσφέρει μεγαλύτερη επιχειρηματική ευελιξία στους πελάτες μας, συμβάλλοντας στην αύξηση της κερδοφορίας τους μέσω της μείωσης του χρόνου απόδοσης των επενδύσεών τους σε υποδομές πληροφορικής».


Ο κ. Aνδρέας Τσαγκάρης, CΤO, Performance Technologies πρόσθεσε: «Η ενίσχυση της συνεργασίας μας με την HP μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς το HP Converged Infrastructure αποτελεί επιστέγασμα των σχετικών τομέων εξειδίκευσης της Performance Technologies: virtualization, cloud computing, enterprise storage & systems, ΙΤ automation & System/Services Management. Ως ο πρώτος πιστοποιημένος HP Converged Infrastructure Specialist στην ελληνική αγορά, θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις ανάγκες των πελατών μας, αξιοποιώντας το ισχυρό χαρτοφυλάκιο λύσεων και προϊόντων της HP».