Aκόμα ένα νέο Vero tablet έρχεται από την Οktabit στην ελληνική αγορά με τη διάθεση του μοντέλου Α8839, το οποίο έχει οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών.


vero Α8839Η ΟΚΤΑΒΙΤ συνεχίζοντας την επιτυχημένη διάθεση των VERO Tablets στην ελληνική αγορά , διαθέτει από τα μέσα Μαΐου 2013 το νέο μέλος των υπολογιστών Vero tablets. Πρόκειται για το Α8839 στις 8 ίντσες.


Το νέο Vero Tablet Α8839 8” διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης και συνδυάζει με αρμονικά φορητότητα, χρηστικότητα και εξαιρετικές επιδόσεις. Το μικρό του μέγεθος και βάρος (μόλις 470 γραμμάρια) το καθιστούν ιδανικό ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού ενώ σε συνδυασμό με το 4:3 format της οθόνης του παραμένει ιδιαίτερα λειτουργικό.


Η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επαφή με φίλους στα δημοφιλή social networks, το gaming, η ανάγνωση e-books και η αναπαραγωγή video από το YouTube είναι μόνο λίγες από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει το Vero A8839 8”!


Το Vero Tablet A8839 8” είναι ένα ιδιαίτερα κομψό tablet, με λιτό και απέριττο στυλ και αλουμινένιο πίσω κάλυμμα. Έχει πάχος μόλις 9mm, γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα κατασκευής του αλλά και την προσεγμένη σχεδίαση του.


Η Capacitive MultiTouch οθόνη του τεχνολογίας IPS διακρίνεται για την πιστότητα των χρωμάτων της και δημιουργεί ένα πραγματικά ξεκούραστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας το οποίο δεν κουράζει ακόμη και αν η θέαση είναι υπό γωνία -καθώς η τεχνολογία IPS προσφέρει μοναδική πιστότητα απεικόνισης από όποια γωνία και αν κοιτάζει ο χρήστης την οθόνη.


Η οθόνη προστατεύεται από γυάλινη επιφάνεια η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία από μικροεπαφές που προκαλούν σημάδια. Το Tablet διαθέτει G-Sensor για αυτόματη περιστροφή της επιφάνειας εργασίας, ανάλογα με τον τρόπο που κρατιέται η συσκευή.


Διαθέτει 2 κάμερες, ιδανικές είτε για video-κλήσεις με φίλους και συγγενείς, είτε για λήψη φωτογραφιών ή video. Έχει αποθηκευτικό χώρο 8GB, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με μια Micro SD κάρτα με επιπλέον 32GB, ώστε να αποθηκεύονται ακόμη περισσότερα τραγούδια, βίντεο και φωτογραφίες.


Βασίζεται στον επεξεργαστή Dual Core Cortex A9 (Rockchip RK3066) 1.6GHz (με μεταβαλλόμενη συχνότητα λειτουργίας – για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας) ο οποίος διακρίνεται για τις κορυφαίες επιδόσεις του. Επιπρόσθετα ενσωματώνει κάρτα γραφικών Quad Core Mali 400.


Η μνήμη του συστήματος είναι τεχνολογίας DDR3 και ανέρχεται στο 1GB.


Διαθέτει mini USB 2.0 θύρα, μέσω της οποίας μπορεί να συνδεθεί το Tablet με προσωπικό υπολογιστή και να μεταφερθούν αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη. Εξοπλίζεται με θύρα HDMI η οποία επιτρέπει τη σύνδεση με την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλο monitor.


Kαλύπτεται από ετήσια εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 165 ευρώ


Το επίσημο λανσάρισμα του γίνεται από τα καταστήματα της αλυσίδας Kωτσόβολος.