Ξεκινάει η προ-παραγγελία του Animal Crossing: New Leaf, του τελευταίου τίτλου της σειράς που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo 3DS στις 14 Ιουνίου.


AnimalCrossing_Art1Η μετακίνηση σε μια νέα πόλη και η δημιουργία νέων φίλων είναι ένα μεγάλο βήμα … αλλά είναι ακόμη μεγαλύτερο όταν είστε ο δήμαρχος! Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια εντελώς νέα ζωή σε μια πόλη που διαμορφώνεται εξ ολοκλήρου από εσάς με την κυκλοφορία του Animal Crossing: New Leaf για το Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL.


Συνεχίζοντας το πολύ-αγαπημένο gameplay του προηγούμενου τίτλου Animal Crossing, το Animal Crossing: New Leaf αποτελεί ένα παιχνίδι χωρίς περιορισμούς. Δεν υπάρχουν στόχοι, δεν υπάρχει ιστορία, δεν υπάρχει καν τέλος – αντ ‘αυτού, μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σε μια νέα πόλη με οποιονδήποτε τρόπο θα επιλέξετε εσείς. Και επειδή ο χρόνος στο παιχνίδι κινείται με τον ίδιο ρυθμό όπως και στον πραγματικό κόσμο, κάθε μέρα φέρνει νέες εμπειρίες! Είναι μια νέα ζωή… Ζήστε τη όπως σας ευχαριστεί!


Για να γιορτάσει την έλευση της σειράς στο Nintendo 3DS, η Nintendo θα κυκλοφορήσει και μία συλλεκτική έκδοση της κονσόλας, σε πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με προεγκατεστημένο ένα ψηφιακό αντίτυπο του παιχνιδιού και ειδική εξωτερική διακόσμηση.


Οι πρώτοι που θα παραγγείλουν το Animal Crossing: New Leaf, είτε σαν παιχνίδι, είτε το ειδικό πακέτο, από το www.nortec.gr θα λάβουν μαζί κι ένα μοναδικό συλλεκτικό δώρο*, μία μινιατούρα του δημαρχείου και της συμπαθητικής Isabelle.


*Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Το δώρο μπορεί να αλλάξει ή και να ακυρωθεί χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.