Η Mercedes-Benz EKKA εμπιστεύτηκε το Click2Call, την τηλεπικοινωνιακή λύση πελατοκεντρικής διαχείρισης της Yuboto, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


yuboto_logo_newH λύση Click2Call® δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μιας ιστοσελίδας ή ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης, να ζητούν από την εταιρεία που επισκέπτονται online, να τους καλέσει άμεσα και δωρεάν. Η λύση μπορεί να ενσωματωθεί ως online button σε ιστοσελίδες, newsletters, ή emails, αλλά και με την μορφή QR Code σε έντυπο ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό, εγχειρίδια χρήσης ή ακόμα και σε συσκευασίες προϊόντων.


Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα πως η απόλυτη εμπειρία Mercedes-Benz ολοκληρώνεται με τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, η Mercedes-Benz EKKA προχώρησε στην ενσωμάτωση της λύσης Click2Call σε κάθε μια από τις προϊοντικές της ιστοσελίδες, αλλά και ως αυτοκόλλητο QR στο βιβλίο service του εκάστοτε αυτοκινήτου.


Έτσι και ο δυνητικός, αλλά και ο υφιστάμενος πελάτης Mercedes-Benz, μπορεί να ζητά από την ΕΚΚΑ να επικοινωνήσει μαζί του είτε χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες, είτε επιθυμεί να ορίσει την επόμενη επίσκεψη του για τυπικό έλεγχο, συντήρηση ή επισκευή. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγει τόσο πιθανή αναμονή όσο και τυχόν τηλεπικοινωνιακά κόστη.


Για να δείτε τον τρόπο λειτουργίας ή να αποκτήσετε την λύση Click2Call® πατήστε εδώ ή σκανάρετε με το κινητό σας το QR Code. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λύση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο 211 11 44 111.