Πολλές και αξιόλογες ήταν οι προτάσεις για το πρόγραμμα IQbility, το “εκκολαπτήριο” του ομίλου Quest, κατά την πρώτη φάση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


logo_IQbilityO Όμιλος Quest ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα IQbility, το “εκκολαπτήριο” (incubator) νέων επιχειρηματικών δράσεων (startups) στον τεχνολογικό κόσμο, προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να δουν την ιδέα τους να γίνεται πράξη. Μέσα σε ένα μόνο μήνα από την έναρξη λειτουργίας του, το IQbility δέχθηκε πάνω από εκατό προτάσεις, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων ICT.


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε στις 15 Μαΐου και οι προτάσεις που κατατέθηκαν καλύπτουν τομείς πληροφορικής όπως εφαρμογές για κινητές συσκευές, κοινωνικά δίκτυα, ανάλυση και επεξεργασία μεγάλων δεδομένων καθώς και cloud services. Ο τουρισμός, το ηλεκτρονικό marketing και εμπόριο, η εστίαση, η μουσική βιομηχανία, η εκπαίδευση, καθώς και ο χώρος των ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι μόνο μερικές από τις αγορές στις οποίες απευθύνονται οι προτάσεις που δέχτηκε το IQbility.


Η διαδικασία της αξιολόγησης όλων των προτάσεων έχει ήδη αρχίσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, ώστε οι νέοι επιχειρηματίες να ξεκινήσουν τη νέα τους επιχειρηματική δράση άμεσα.


Για περισσότερες πληροφορίες για το IQbility, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα iqbility.com ή ακολουθήστε το στις σελίδες του facebook και του twitter.