Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση για δημοσιογράφους το HTC One στο κατάστημα Vodafone@The Mall Athens, στην οποία παρευρέθηκε η ομάδα του Techpress.


htc oneΤην Vodafone εκπροσώπησε ο Terminals Senior Manager της εταιρείας, Σπύρος Σίδερης, ενώ την παρουσίαση πραγματοποίησε ο υπεύθυνος της HTC στην Ελλάδα, Κώστας Κασταμονίτης.


Tο νέο κινητό της HTC διαθέτει πάνω από 300 νέα χαρακτηριστικά και καινοτομίες, κλεισμένα σε ένα πανέμορφο, απόλυτα συμπαγές σώμα κατασκευασμένο με εξαιρετική ακρίβεια εξ ολοκλήρου από μέταλλο, αποτέλεσμα 12 χρόνων τελειοποίησης.


Το HTC BlinkFeed™ προβάλλει σε streaming όλο το αγαπημένο σου περιεχόμενο, ζωντανά σε μία οθόνη. Διάλεξε κοινωνικά δίκτυα, ειδησεογραφικά κανάλια, υπηρεσίες εφαρμογών και ενσωματωμένες υπηρεσίες από 1.000 και περισσότερους συνεργαζόμενους παρόχους περιεχομένου.


Με τη ρύθμιση ήχου Beats Audio και τους ενισχυτές για ηχεία και ακουστικά, απολαμβάνεις εύρωστο, πλούσιο και πραγματικά στερεοφωνικό ήχο. Το HTC BoomSound™ δεν μοιάζει με τίποτα απ’ ό,τι έχεις ακούσει μέχρι τώρα με ένα Smartphone.


Δες τις φωτογραφίες σου από το HTC Zoe Captures κυριολεκτικά να ζωντανεύουν σε ένα άλμπουμ που σφύζει από ζωή, με όλες τις εικόνες και τους ήχους της ανάμνησης που μόλις απαθανάτισες.


Όλα στο νέο HTC One, από τον σχεδιασμό της συσκευής ως τις επιδόσεις και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εξελίχθηκαν στο απόλυτα καλύτερο που μπορούν να είναι.


Τεχνικές προδιαγραφές
– ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ HTC BlinkFeed™ με Sense 5 και Android Jelly Bean
– ΗΧΟΣ HTC BoomSound™ με διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία, Beats Audio, 2 ενισχυτές ήχου, Sense Voice και εγγραφή HDR
– ΚΑΜΕΡΑ Κάμερα HTC UltraPixel με HTC Zoe™, HTC ImageChip 2, ƒ2.0, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, μέγεθος αισθητήρα 1/3”, μέγεθος pixel 2,0 μm. Μπροστινή κάμερα: 2,1 MP με ευρυγώνιο φακό, εγγραφή HD 1080 p, ƒ2.0
– ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Λεπτό, απόλυτα συμπαγές, πλήρως μεταλλικό σώμα 4-9 mm
– ΟΘΟΝΗ Οθόνη 4,7” HD 1080 p με διαχείριση χρώματος σε πραγματικό χρόνο. Η οθόνη υψηλότερης ανάλυσης 468PPI. Οπτική διαστρωμάτωση για μείωση της θάμβωσης και της αντανάκλασης. Γωνία θέασης 80° με IPS. Γυαλί Gorilla Glass 2
– CPU
Τετραπύρηνος επεξεργαστής νέας γενιάς 1,7 GHz
– ΜΝΗΜΗ 2 GB RAM. Διατίθεται με μνήμη 32 GB ή 64 GB και 25 GB στο Dropbox
– ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2300 mAh
– ΔΙΚΤΥΟ 4G LTE, 3G
– NFC
Ενσωματωμένο NFC