Οι εντυπωσιακές φιγούρες των Skylanders κινούνται, μιλάνε και αγωνίζονται για τη σωτηρία του κόσμου στην κονσόλα σου, παρασύροντας σας στις πιο εξωφρενικές περιπέτειες.


skylanders-giantsΔεν έχεις ταξιδέψει ακόμα με τους Skylanders; Έλα στα Public την ερχόμενη εβδομάδα, γνώρισε τους χαρακτήρες, επισκέψου τον κόσμο των Skylands, κέρδισε συλλεκτικά δώρα και ξεκίνα τον δικό σου θρύλο!


Έχεις το Skylanders: Giants ή το Skylanders: Spyro’s Adventure; Ήρθε η ώρα να μας διδάξεις τα μυστικά σου! Φέρε τις αγαπημένες σου φιγούρες και δείξε μας τον τρόπο με τον οποίο εσύ σώζεις τα Skylands!


Για δυο μαγικές ημέρες, οι Skylanders θα σε περιμένουν σε 5 καταστήματα Public, όπου μαζί με εξειδικευμένες promoters θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις από τους φοβερούς κινδύνους των Skylands! Θα μάθεις τα πάντα για το παιχνίδι και θα σου απονεμηθούν δώρα τα οποία αξίζουν σε κάθε γενναίο εξερευνητή!


Έλα στις 29/4 και στις 30/4, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 στα Public Συντάγματος, Public Athens Mall (Μαρούσι), Public Τσιμισκή Θεσσαλονίκη, Public Γλυφάδας ή Public Πειραιά και βίωσε το φαινόμενο Skylanders!


Το παιχνίδι και οι φιγούρες Skylanders: Giants είναι συμβατά με PS3, XBOX 360, Wii U, Wii, και Nintendo 3DS. Οι φιγούρες αναγνωρίζονται απ’ όλες τις παραπάνω κονσόλες, ενώ η πρόοδος σου στο παιχνίδι αποθηκεύεται και στη φιγούρα! Έτσι, ο δικός σου Skylander είναι ξεχωριστός, αφού εσύ διαμορφώνεις τις δυνάμεις του!
Ειδική Προσφορά! Το Skylanders: Spyro’s Adventure, σε super τιμή: Απόκτησε το starter pack για PS3 ή για PC με το Παιχνίδι, τρεις Skylanders και την Πύλη της Δύναμης για να μεταφέρεσαι στα Skylanders… όλα σε αδιανόητα χαμηλή τιμή! Και το καλύτερο; Οι φιγούρες του Skylanders: Spyro’s Adventure παίζουν και στο Skylanders: Giants!