Δύο πάνελ συζήτησης με επιτυχημένα case studies της Cisco στην ελληνική αγορά θα αναδείξουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας Πληροφορικής.


Cisco ConnectΟι επισκέπτες του Cisco Connect Greece, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε δύο πάνελ συζήτησης τους εκπροσώπους εταιριών, οργανισμών και ιδρυμάτων να περιγράφουν τα οφέλη και τις επιχειρηματικές προοπτικές που ανέδειξαν η χρήση και λειτουργία των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών, καθώς και τους συνεργάτες υλοποίησης να αναλύουν τις προκλήσεις κάθε έργου.


Μεταξύ των ομιλητών των πάνελ, είναι ο Γιώργος Βλαστός και Γιώργος Κοζιράκης από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Γιώργος Σκέρτσος από την Τράπεζα Πειραιώς, Χάρης Λασκαρίδης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο κ.α.


Οι συζητήσεις θα αφορούν σε τεχνολογίες συνεργασίας και την αναγκαιότητα υιοθέτησης τους ειδικά την περίοδο που διανύουμε και σε τεχνολογίες Data Center και Virtualization που ήδη απασχολούν κάθε τμήμα πληροφορικής.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος, με την παρουσία των Συνεργατών της Cisco: Intel®, ΟΤΕ, Byte, Citrix, EMC-VMware, HOL, Intracom, Logicom-NetApp, MedNautilus, Samsung, SAP, Space Hellas, Unisystems, Cosmos, Cyta, InfoQuest, Performance, Setel Hellas, Panduit, Sieben. Θα έχετε την ευκαιρία λοιπόν να συζητήσετε από κοντά με εξειδικευμένα στελέχη της Cisco και των Συνεργατών της, να δείτε live demos, νέες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και να εκμεταλλευτείτε τις προκλήσεις της εποχής, καθώς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας δημιουργώντας νέες ευκαιρίες.


Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας στο Cisco Connect Greece 2013, για να δείτε από κοντά τα μοναδικά πράγματα που μπορούν να συμβούν, όταν άνθρωποι και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί!