Η LG Electronics ήταν παρούσα στα Open Days της Porsche που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα (από 9 έως 11 Απριλίου) και στη Θεσσαλονίκη (από 8 έως 10 Απριλίου).


LG - Porsche Open Day photo 1Η LG ήταν εκεί για να παρουσιάσει τη μοναδική εμπειρία θέασης που προσφέρει στο χρήστη η ULTRA HD TV με διαγώνιο 84’’ σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και τις αμέτρητες επιλογές παραμετροποίησης που μπορεί ο χρήστης να κάνει στην τηλεόρασή του μέσω του Magic Remote control.


Στην εκδήλωση της Porsche που πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο τη νέα Porsche Cayman, οι προσκεκλημένοι-πελάτες της εταιρίας γνώρισαν τη ναυαρχίδα της LG, ULTRA HD TV με την εντυπωσιακά μεγάλη διαγώνιο των 84 ιντσών, ενώ παράλληλα μέσω του μοναδικού τηλεχειριστηρίου Magic Remote είχαν τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν online τη νέα Cayman ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις τους.


Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι μέσω δύο ακόμα τηλεοράσεων από την premium σειρά της LG (LM960V), με διαγώνιο 47 ίντσες αντίστοιχα, παρακολούθησαν interactive Demo DVD υλικό για τη νέα Porsche Cayman.