Η Profile πιστή στο στρατηγικό της σχεδιασμό για ανέλιξη στις αγορές του εξωτερικού ανακοινώνει την ίδρυση γραφείων στη Σιγκαπούρη, το χρηματοοικονομικό κέντρο της Ασίας.


profile logo 2012Σε συνέχεια της επιτυχούς πορείας της σε Λονδίνο, Ντουμπάι και Γενεύη, η Σιγκαπούρη αποτελεί το επόμενο βήμα στην διεθνή επέκταση της PROFILE για κάλυψη των αναγκών των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με τοπική προσέγγιση.


Το νεοϊδρυθέν γραφείο στη Σιγκαπούρη αποτελεί προέκταση και συνέχεια της στρατηγικής του ομίλου για την προσφορά κορυφαίων συστημάτων λογισμικού, που βασίζονται στις πλατφόρμες IMSplus και FMS, με τοπική παρουσία στα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά κέντρα. Τα νέα γραφεία στελεχώθηκαν με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της τοπικής αγοράς για να προσφέρουν άμεση, ποιοτική και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε τραπεζικούς και επενδυτικούς οργανισμούς της ευρύτερης περιοχής.


Συγκεκριμένα, τόσο το IMSplus η πλατφόρμα διαχείριση επενδύσεων, προσφέροντας λύσεις για Private Wealth Management, Asset & Fund Management και Custody, όσο και το FMS, η τραπεζική πλατφόρμα της PROFILE για Core και Islamic Banking καθώς και Leasing & Financing, διαθέτουν αρθρωτή και ευέλικτη λειτουργικότητα για εύκολη προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς.


Όλες οι λύσεις της PROFILE βασίζονται σε state-of-the-art τεχνολογία για την καλύτερη διαχείριση των προϊόντων των χρηματοοικονομικών οργανισμών, βοηθώντας τους σημαντικά στη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες τους, στον εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και στην αύξηση των εσόδων τους, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλά το κόστος και τον λειτουργικό κίνδυνο.


Με γνώμονα την καινοτομία, η εταιρεία ανέπτυξε επίσης την πλατφόρμα PROFILE Mobility, η οποία προσφέρει απεριόριστη και ασφαλή πρόσβαση σε επενδυτικές και τραπεζικές εργασίες μέσω κινητών συσκευών. Τα applications, IMSplus Mobility και GS Mobility, έχουν ήδη υλοποιηθεί σε μεγάλους οργανισμούς επιτρέποντας σύνδεση όχι μόνο με τις εφαρμογές της εταιρείας αλλά με οποιαδήποτε συστήματα τρίτων κατασκευαστών.


«Με την ίδρυση των γραφείων στη Σιγκαπούρη, η PROFILE συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις της σε προϊόντα και παρουσία, διευρύνοντας τη δυναμική της και προσφέροντας αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις για Wealth Management και Banking με τοπικό χαρακτήρα στις πιο απαιτητικές αγορές. Τα συστήματα που αναπτύσσει επιτρέπουν σημαντική βελτιστοποίηση στην εξυπηρέτηση των πελατών που τα χρησιμοποιούν, προσφέροντας τους σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα», δήλωσε ο κ. Χ. Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PROFILE.