Όλες οι ταινίες του θρυλικού James Bond έρχονται στο hol video club, από το ντεμπούτο του στην ταινία «Dr NO» μέχρι το «Skyfall».


HOL_JB2.jpgΟι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαύσουν και τις 24 μοναδικές ταινίες της κινηματογραφικής καριέρας του 007 με τον ακούραστο και γοητευτικό πράκτορα να ενσαρκώνεται από τους Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, George Lazenby, Pierce Brosnan και τον τελευταίο πιο γήινο Daniel Craig.


Το hol video club, σας προσφέρει τις συγκινήσεις της 50χρονης διαδρομής του πιο αγαπημένου πράκτορα του κινηματογράφου, όλες άμεσα διαθέσιμες για να τις απολαύσετε όποτε θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού.


Το hol video club διαθέτει πλέον περισσότερες από 2.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 6 μήνες δώρο.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.