Έναν ακόμα τρόπο πληρωμής έχουν στη διάθεσή τους όσοι κάνουν αγορές από το you.gr, καθώς πλέον μπορούν να αξιοποιήσουν το PayPal για διευκόλυνση και ασφάλεια στις συναλλαγές τους.


you.gr

you.gr

Το PayPal θεωρείται διεθνώς ο πλέον αξιόπιστος, διαδεδομένος και απλός τρόπος συναλλαγών στο Internet, αποτελώντας την απόλυτα ασφαλή επιλογή, ακόμα και για τους πιο διστακτικούς στις on line αγορές.


To you.gr, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του, εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, κάνοντας κάθε αγορά μία ευχάριστη εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ξεχωριστές ανάγκες καθενός. Έτσι σήμερα οι πελάτες του you.gr, έχουν εκτός από το PayPal τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ή με πιστωτική κάρτα και έως 48 δόσεις, ενώ μπορούν να επιλέξουν παράδοση στο χώρο τους, παράδοση χωρίς κανένα κόστος σε ένα από τα 300 και πλέον σημεία παραλαβής (Pick Up Points), ή ακόμα και αυθημερόν παράδοση, εάν βρίσκονται στην Αττική . Ταυτόχρονα, το you.gr εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα του με νέα προϊόντα τεχνολογίας και Lifestyle, με άμεση διαθεσιμότητα και στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα, κάνοντας τις αγορές του σε ένα ευχάριστο, λειτουργικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.