Η Megasoft συνεχίζει την αναπτυξιακή και επεκτατική της πολιτική με μια δυναμική παρουσία στην έκθεση Retail Business Technology Expo 2013 στο Λονδίνο.


megasoft-rbteΗ έκθεση, που φέτος πραγματοποιήθηκε 12&13 Μαρτίου, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις πληροφορικής που αυτή τη φορά προσέλκυσε περισσότερους από 7000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο που ήρθαν για να δουν τεχνολογίες αιχμής για τη Λιανική και την Εστίαση από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εντός και εκτός Ευρώπης.


Στην έκθεση, όπου συμμετείχαν 250 εταιρείες-ηγέτες στην παγκόσμια αγορά (όπως η Microsoft, η HP κ.α.), η Megasoft ήταν η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση.


Η συμμετοχή της εταιρίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια προώθησης των εφαρμογών PRISMA WinR για το χώρο της εστίασης στη Διεθνή αγορά και η αποδοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η αγγλική έκδοση των POS εφαρμογών απέσπασε τα θετικότερα σχόλια των επισκεπτών για το multilingual περιβάλλον εργασίας που προσφέρει, την ευκολία χειρισμού, την ταχύτητα, τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των διαφορετικών τρόπων πώλησης (εστιατόριο, take away, delivery) από ένα μόνο σημείο και τη μεγάλη πληροφόρηση που παρέχει στον επιχειρηματία.


Με πάρα πολλές επιχειρηματικές επαφές και με έντονο ενδιαφέρον για αντιπροσώπευση από εταιρίες προερχόμενες όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Megasoft ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με απόλυτη επιτυχία και συνεχίζει δυναμικά την επένδυση στην ανάπτυξη διεθνούς δικτύου.