Kατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν σε πρακτικό επίπεδο τις πτυχές του Cloud και να αναδείξουν την καινοτομία στον οργανισμό τους.


EMC logo 2013Η EMC στο πλαίσιο της χορηγίας της στο συνέδριο Cloud Computing conference που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2013 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza στο Μαρούσι, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε και να μάθετε περισσότερα για το Cloud Computing και τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά.


Η EMC, με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση και ως πρωτοπόρος της αγοράς, στοχεύει να δώσει απαντήσεις στους κρίσιμους προβληματισμούς των επιχειρήσεων σήμερα στην Ελλάδα όσον αφορά την υιοθέτηση λύσεων Cloud Computing. Συγκεκριμένα, θα αναλυθούν πρακτικές, έργα, επιτυχίες και αποτυχίες, ευκαιρίες και δυσκολίες καθώς και εκτιμήσεις για την κατεύθυνση και το μέλλον της Επιχειρησιακής Πληροφορικής. Ομιλητής εκ μέρους της EMC θα είναι ο Νικόλαος Μπρίκης, Tech Consultant Team Leader στην EMC Ελλάδος.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα από την πλευρά των επιχειρήσεων (CIOs, Διευθυντές Πληροφορικής, Οργάνωσης, και άλλων business functions), βοηθώντας στην εξέλιξη της βιομηχανίας της Πληροφορικής στην Ελλάδα. Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.cloudforum.gr/default.asp?pid=26&la=1