Κηρύσσεται η έναρξη της κυνηγετικής περιόδου μεγάλων θηραμάτων με το επικό trailer που προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του Monster Hunter 3 Ultimate.


Monster Hunter 3 Ultimate PR PhotoΕλάχιστες μέρες πριν την διάθεση του δωρεάν demo του Monster Hunter 3 Ultimate στο eShop του Wii U και του Nintendo 3DS στις 21 Φεβρουαρίου, η Capcom και η Nintendo of Europe προετοιμάζουν τους επίδοξους κυνηγούς μεγάλων θηραμάτων με ένα επικό video για να σας βάλουν στο κατάλληλο κλίμα.


Η έλευση της σειράς στις κονσόλες τελευταίας γενιάς της Nintendo στην Ευρώπη συνοδεύεται και από πολλές διαφορετικές εκπλήξεις κι επιλογές για τους φίλους της. Εκτός από τον όγκο επιπλέον υλικού που προσφέρει η Ultimate έκδοση του παιχνιδιού, τόσο σε ότι αφορά τον αριθμό των θηραμάτων, όσο και των διαθέσιμων εξοπλισμών και αποστολών, εκτός από την εντυπωσιακή HD απεικόνιση της έκδοσης του Wii U και το φανταστικό 3D της έκδοσης του Nintendo 3DS, η Nintendo θα κυκλοφορήσει και δύο bundle για τις κονσόλες της, μαζί με το Monster Hunter 3D Ultimate, στις 22 Μαρτίου. Πρόκειται για την Premium έκδοση του Wii U, που θα περιλαμβάνει κι ένα αντίτυπο του παιχνιδιού και την μαύρη έκδοση του Nintendo 3DS XL, που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι προεγκατεστημένο.



Το www.nortec.gr προσφέρει σε όσους προ-παραγγείλουν το Monster Hunter 3 Ultimate (συμπεριλαμβανομένων και των πακέτων με το Wii U και το Nintendo 3DS), μία συλλεκτική μπλούζα με το σύμβολο του Brachydios*, ενός νέου θηράματος που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο νέο παιχνίδι της σειράς.