Το Altaro Backup FS είναι η ιδανική εφαρμογή δημιουργία backup για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (MME).


orthologyΣτα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:
Συνεχής προστασία των δεδομένων: Η πολύ συντονισμένη τεχνολογία προστασίας των δεδομένων εξασφαλίζει τα αρχεία ανά πάσα στιγμή.
Backs Up Open Files: Ενσωματώνει το MS Volume Shadow (VSS) για τη δημιουργία αρχείων back up που χρησιμοποιούνται ως αρχεία PST κ.λ.π.
Τεχνολογία BackInTime: Χρησιμοποιώντας τον BackInTime browser, αρκούν λίγα μόλις δευτερόλεπτα για την εύρεση και επαναφορά ενός αρχείο από οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
Εξοικονόμηση χώρου: Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας ReverseDelta, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας μόνο στα τμήματα ενός αρχείου που έχουν γίνει αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας σε όλο το αρχείο.
Διπλή προστασία μέσω Backup Drive Redundancy: Η αυτόματη δημιουργία ενός διπλού εφεδρικού αρχείου για την προστασία από κλοπή, πυρκαγιά ή απώλεια των δεδομένων, διπλασιάζει και την ασφάλεια των δεδομένων.
Back up σε NAS, δικτυακό Drive και USB: Υπάρχει δυνατότητα επιλογής τοποθεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Σε περιβάλλον γραφείου μπορεί να γίνει το backup στον server ή σε δίσκο NAS.
Connect με Plug & Protect™ για χρήστες laptop: Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ξεκινά αμέσως μόλις συνδεθεί η εφεδρική μονάδα δίσκου στον υπολογιστή.
Ε-mail alerts: Δυνατότητα λήψης αναφορών μέσω e-mail όταν πραγματοποιείται το backup. Ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό για να είναι πάντα ενήμερος ο χρήστης.
Ευέλικτος προγραμματισμός: Με την προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε backup πολλές φορές την ημέρα ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτόματα μόλις ένα αρχείο έχει αλλαγές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλές φορές την ημέρα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, όπως για παράδειγμα στο μεσημεριανό διάλειμμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Επαναφορά αρχείων μέσω e-mail: Με το Altaro Backup FS έχετε τη δυνατότητα να στείλετε ένα αντίγραφο του αρχείου που έχετε επαναφέρει, στους υπόλοιπους συνεργάτες σας μέσω e-mail, αυτόματα, όπου και αν βρίσκονται.
Αφύλαχτα Backups: Ιδανικό για servers χωρίς παρακολούθηση, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας και όταν οι χρήστες δεν έχουν κάνει log in.


Περισσότερα για την Altaro Software και τα προϊόντα της θα βρείτε στο www.altaro.com όπου θα βρείτε trial για 30ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr