Η hellas online ήταν από τους τρεις μεγάλους νικητές των Sales Excellence Awards 2013, που βραβεύτηκαν με 3 βραβεία στην πρώτη τελετή απονομής του θεσμού.


Α. Εξωμανίδου - Διευθυντής Πωλήσεων hol

Α. Εξωμανίδου – Διευθυντής Πωλήσεων hol

Η εταιρεία διακρίθηκε με τα βραβεία: «Τηλεφωνικές πωλήσεις», «Πωλήσεις μέσω αντιπροσώπων», ενώ η κυρία Αριάδνη Εξωμανίδου, Διευθύντρια Οικιακών Πωλήσεων της hellas online πήρε το βραβείο του «Διευθυντή Πωλήσεων της χρονιάς».


Κατά την παραλαβή του βραβείου η Διευθύντρια Οικιακών Πωλήσεων της hellas online, κυρία Αριάδνη Εξωμανίδου, τόνισε ότι «Αυτό το βραβείο αποτυπώνει την επιβράβευση των συναδέλφων μου και της αγοράς για τη δουλειά που κάναμε ως ομάδα πωλήσεων και ως εταιρεία για να επιτύχουμε αύξηση πωλήσεων σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας και στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιών. Είμαι, όμως, τριπλά χαρούμενη που η hellas online διακρίθηκε με δύο ακόμα βραβεία -για την ομάδα των τηλεφωνικών πωλήσεων και τους συνεργάτες μας- μέσα από δεκάδες ισάξιες συμμετοχές που πήραν μέρος στα Sales Excellence Awards 2013.»


Τα Sales Excellence Awards είναι μία πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) τα οποία διοργανώνουν με την εταιρεία Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων γίνεται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών κλαδικών φορέων.