Σε νέα, ειδική προσφορά για υπερταχύτητες VDSL στο 2play προχωρά η Cyta Ελλάδος, ώστε αυτές να γίνουν άμεσα προσβάσιμες σε ακόμη περισσότερους Έλληνες.


Cyta logo internet&statheriΥπενθυμίζεται ότι η Cyta λάνσαρε πρώτη στην Ελλάδα, ήδη από τα τέλη του 2011, τις νέες υπερταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, αλλάζοντας τα δεδομένα στο ίντερνετ τόσο σε επίπεδο ρυθμού καθόδου (download) όσο και σε επίπεδο ρυθμού ανόδου (upoload), συνεισφέροντας έτσι ουσιαστικά στη διάδοση της ταχείας πλοήγησης στο διαδίκτυο για Οικιακούς χρήστες και Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις. Βασική επιδίωξη της Cyta, η οποία ήδη διαθέτει ένα πλούσιο πελατολόγιο άνω των 300.000 Πελατών, αποτελεί, εξάλλου, το δικαίωμα των Ελλήνων για πρόσβαση σε προηγμένες υπηρεσίες νέας γενιάς, οι οποίες εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες.


Όσοι Οικιακοί χρήστες επιθυμούν να δοκιμάσουν τη μοναδική εμπειρία μίας σύνδεσης VDSL 2play μπορούν, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς της Cyta αποκτώντας για ένα ολόκληρο έτος VDSL 2play στα 35Mbps με μόλις 23€/μήνα, (upload έως 3Mbps), – όσο κοστίζει μία σύνδεση ADSL στα 24 Mbps – καθώς και VDSL 2play στα 50Mbps με μόλις 29€/μήνα (upload έως 10Mbps). Αντίστοιχα, για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις η τιμή προσφοράς για 1 έτος για VDSL 2play στα 35Mbps διαμορφώνεται στα 26€/μήνα και στα 32€/μήνα για VDSL 2play στα 50Mbps.


Αξίζει να αναφερθεί ότι παράλληλα με την εισαγωγή της παραπάνω προσφοράς, η εταιρεία προχώρησε και σε σημαντική μείωση των τιμών τιμοκαταλόγου στο οικιακό και επιχειρηματικό VDSL 2play προϊόν της. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τρέχουσες προσφορές της Cyta είναι διαθέσιμες στο www.cyta.gr.


Τονίζεται ότι οι υπερταχύτητες VDSL 2play της Cyta είναι