Η LG παρουσιάζει το νέο 3D LED Video Wall WV70MD 55 ιντσών, το οποίο έκλεψε την παράσταση στην πρώτη του εμφάνιση στη CES 2013 στο Λας Βέγκας.


LG - 55WV70MDΗ εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση του πλαισίου οθόνης, καθώς και η τεχνολογία IPS LED BLU που χρησιμοποιείται στο πάνελ, αποτελούν ένα δυνατό συνδυασμό για κορυφαία εμπειρία θέασης σε επαγγελματικούς χώρους.


Η σχεδίαση του 3D LED Video Wall είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς έχει τη μικρότερη διάσταση πλαισίου παγκοσμίως. Διαθέτει λεπτό πλαίσιο bezel-to-bezel, το οποίο φτάνει μόλις τα 5,3 χιλ. ενώ είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε βιτρίνα, καθώς χάρη στο ειδικό φιλμ “shine-out”, προσφέρει κρυστάλλινη εικόνα και ζωντανά χρώματα, ακόμη και κάτω από συνθήκες υψηλού φωτισμού ή έντονης ηλιοφάνειας.


Όσον αφορά στην οθόνη του, το προεγκατεστημένο λογισμικό SuperSign Elite-C ρυθμίζει αυτόματα την ισορροπία του λευκού, ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν ομοιογενή εικόνα σε ολόκληρη την επιφάνειά του. Ακόμα, η Full LED οθόνη και η ευρεία γωνία θέασης της προσφέρουν εικόνα τεραστίων διαστάσεων με υψηλή ποιότητα, ενώ με βάθος μόλις 99 χιλιοστά, η οθόνη ταιριάζει αρμονικά σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό επαγγελματικό χώρο.


Επιπλέον, το PD Module του WV70MD Video Wall παρέχει συνεχή απόδοση για όλο το 24ωρο, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα και η ευκρίνεια των χρωμάτων, όπως συμβαίνει σε άλλες οθόνες τύπου video wall, προσφέροντας ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους επαγγελματίες.


Μέσω της τεχνολογίας Smart Energy Saving εξασφαλίζεται περίπου 30% χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με άλλες οθόνες εμπορικής προβολής τύπου LED, μειώνοντας το κόστος, αλλά διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας.