H LG παρουσιάζει την αναβαθμισμένη γενιά Optimus L Series II στο Mobile World Congress με εντυπωσιακό σχεδιασμό και εύχρηστες λειτουργίες.


LG_L seriesΗ LG Electronics (LG) παραμένει πιστή στην ‘πλούσια’ κληρονομιά του υψηλού σχεδιασμού, παρουσιάζοντας τη σειρά Optimus L SeriesII στο φετινό Mobile World Congress (MWC). Η ευρέως επιτυχημένη L Series βρίσκεται ένα βήμα μπροστά διατηρώντας τη σύγχρονη αισθητική σχεδιασμού με περισσότερες καινοτομίες. Με πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις Optimus L Series smartphones σε μόλις 10 μήνες, η L SeriesII στοχεύει στη συνέχεια αυτής της επιτυχίας.


Η Optimus L SeriesII ενσωματώνει τον κομψό σχεδιασμό της πρώτης γενιάς L Series, αλλά προσθέτει μια πινελιά στη σχεδιαστική φιλοσοφία της LG, η οποία έχει αποτυπωθεί σε τέσσερις βασικούς άξονες: Λιτές ξεκάθαρες γραμμές, περίγραμμα επεξεργασμένο με Laser, εντυπωσιακή πίσω όψη και έξυπνος φωτισμός LED για το κεντρικό πλήκτρο “Home”.


H L SeriesII προσφέρει επίσης εύρος εύχρηστων λειτουργιών, περιλαμβάνοντας πάντοτε τις αποκλειστικές λειτουργίες των LG smartphones, όπως τα QuickMemo, Quick Button και Safety Care. Με το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να καταγράψει και στη συνέχεια να αποστείλει ένα σημείωμα, χρησιμοποιώντας την άκρη του δακτύλου του. Το πλήκτρο γρήγορης έναρξης (Quick Button) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το χρήστη για οποιαδήποτε εφαρμογή, π.χ. κάμερα, internet, μουσική, ή ακόμα και το QuickMemo. Το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, Ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και Ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.


Η εμπειρία του χρήστη διευρύνεται χάρη στην υψηλής ανάλυσης οθόνη IPS αλλά και στην αναβαθμισμένη μπαταρία της σειράς Optimus L SeriesII. Επιπλέον, εκδόσεις Dual SIM των Optimus L SeriesII smartphones θα επιτρέπουν στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν μία συσκευή τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση.


«H LG πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά την υψηλή αισθητική, και η Optimus L SeriesII χτίζει σε αυτή την παράδοση του καινοτόμου σχεδιασμού» δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Εξελίσσοντας περαιτέρω τον άρτιο σχεδιασμό και τα μοναδικές λειτουργίες της πρώτης σειράς Optimus L Series, η επιτυχία των L Series smartphones παγκοσμίως είναι αναμενόμενη».


Η έκδοση Dual SIM της σειράς Optimus L7II θα είναι η πρώτη προς διάθεση, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στη Ρωσία αυτήν την εβδομάδα. Η σειρά Optimus L7II θα περιλαμβάνει τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά UX της LG, όπως τα QSlide και QuickTranslator. Η διαθεσιμότητα της έκδοσης Optimus L3II με οθόνη IPS QVGA διαγωνίου 3,2 ιντσών με μπαταρία 1,540mAh, καθώς και της έκδοσης Optimus L5II με μεγαλύτερη οθόνη 4,0 ιντσών WVGA και μπαταρία 1,700mAh αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.


Κύρια Χαρακτηριστικά της σειράς Optimus L7II:
• Επεξεργαστής: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)
• Μνήμη: Έως 4GB eMMC (ενσωματωμένη) / 768MB RAM / δυνατότητα επέκτασης μέσω Micro SD
• Οθόνη: 4,3-inch WVGA IPS
• Κάμερα: Κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8.0MP με φλας LED / εμπρόσθια κάμερα VGA
• Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
• Μπαταρία: 2,460mAh
• Διαστάσεις: 121.5 x 66.6 x 9.7 χιλ. / 122.2 x 66.6 x 9.7 χιλ. (Dual-SIM)