Σε μόλις ένα χρόνο από τη δημιουργία του, το e-food.gr έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 100,000 παραγγελίες από 650 εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


efood.gr character 01Tο www.e-food.gr δέχεται καθημερινά πάνω από 800 παραγγελίες και μετρά 40,000 ευχαριστημένους πελάτες που μόνο με ένα κλικ παραγγέλνουν το φαγητό τους γρήγορα, έξυπνα και πάνω από όλα δωρεάν!


Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότεροι πελάτες καθημερινά, προτιμούν το www.e-food.gr. Θυμηθείτε τον παραδοσιακό τρόπο παραγγελίας… Ψάχνατε ανάμεσα σε καταλόγους στο συρτάρι σας με τιμές και προσφορές που δεν ισχύουν πια…Παίρνατε τηλέφωνο και αν καταφέρνατε να πιάσετε γραμμή, αναμένατε στο ακουστικό σας μέχρι να μιλήσετε με κάποιον ώστε να ολοκληρωθεί η πολυπόθητη παραγγελία.


Αντίθετα, στο www.e-food.gr με ένα κλικ βλέπετε όλα τα εστιατόρια που σας εξυπηρετούν με το αναλυτικό και πλήρως ενημερωμένο μενού. Ανακαλύπτετε και νέα delivery στη γειτονιά σας μια και καθημερινά προστίθενται νέα εστιατόρια στην ιστοσελίδα. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς και που ισχύουν μόνο για παραγγελίες μέσω του e-food.gr


Ο τρόπος που παραγγέλνουμε delivery αλλάζει και το www.e-food.gr γίνεται ο απόλυτος προορισμός για παραγγελίες delivery!