H ελληνική Hotech συμμετέχει στο διαγωνισμό NFC Challenge που θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά, από την GSMA τις δύο πρώτες ημέρες του συνεδρίου MWC 2013.


Hotech Final logos NewΗ εταιρεία Hotech, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του ΣΕΚΕΕ για εκπροσώπηση της Ελλάδος με περίπτερο εθνικού χαρακτήρα, στο Mobile World Congress 2013, ένα από τα σημαντικότερα «σημεία» συνάντησης κλάδων υψηλής τεχνολογίας (τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, διαδίκτυο) και παρουσίασης νέων καινοτόμων τεχνολογιών, συμμετέχει και στηρίζει αυτήν την πρωτοβουλία, που για πρώτη φορά αναδεικνύεται σε αυτή την διοργάνωση.


Η Hotech ενισχύει ακόμα περισσότερο την ελληνική παρουσία της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στην Βαρκελώνη, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό NFC Challenge, με μια νέα καινοτόμο εφαρμογή, το «Multi Vendor Loyalty System», η οποία αντικατοπτρίζει την συσσωρευμένη εμπειρία της στην τεχνολογία NFC και αποτελεί ένα συνδυασμό των προϊόντων NFC MyFair και NFC Retail.


Η Hotech σε συνεργασία με το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου και επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος διαχειρίζεται την εφαρμογή Mutli Vendor Loyalty System με μεγάλη επιτυχία, μοιράζοντας προνόμια στους κατόχους της κάρτας “SNOWCARD” και εξυπηρετώντας συγχρόνως τις λειτουργίες του χιονοδρομικού κέντρου. Το σύστημα πληρεί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό NFC Challenge.


Η συμμετοχή της Ηotech άλλωστε, συνάδει και με τα όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hotech, κ Δημήτρης Γ. Γαλερίδης, στην εκδήλωση του ΣΕΚΕΕ για την ανακοίνωση της πρώτης επίσημης ελληνικής συμμετοχής στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη στα πλαίσια των εργασιών του 3ου Συνεδρίου InfoCom Μοbile & Apps: «Η εξωστρέφεια και η καινοτομία αποτελούν βασικούς παράγοντες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν δέσμευση δημιουργίας ενός καλύτερου και υγιούς μέλλοντος. Σε αυτή την κατεύθυνση η Hotech στρέφει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της».


Έχοντας στο ενεργητικό της 25 χρόνια παρουσίας στον τομέα τεχνολογίας, η Hotech είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που εδώ και 5 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC. Ως μέλος του NFC Forum, με συμμετοχές σε πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν στην τεχνολογία του NFC (NFC Forum Solutions Showcase, WIMA MONACO, WIMA USA, κ.α.) και έχοντας στην διάθεσή της , αλλά και στην διάθεση των πελατών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μοναδικές καινοτόμες εφαρμογές, αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της Ελλάδας.