Το Logitech Ultrathin Keyboard mini είναι ένα ιδιαίτερα λεπτό κάλυμμα-πληκτρολόγιο, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το iPad mini.


Custom_format_UltrathinKBCoverMini_BLK_CTGΤο Logitech Ultrathin mini βοηθά κάθε κάτοχο iPad mini να απολαύσει και να βελτιώσει την εμπειρία της ταμπλέτας σε κάθε χρήση της, από το να βλέπει μια ταινία, μέχρι να πληκτρολογεί ένα κείμενο ή ένα email, διατηρώντας βέβαια το λεπτό προφίλ και το στυλ της συσκευής.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο προϊόν μας» δήλωσε ο Alexis Richard, διευθυντής ανάπτυξης της Logitech στον τομέα περιφερειακών για ταμπλέτες «…καθώς προσφέρουμε τώρα και στους κατόχους iPad mini τη βραβευμένη σχεδίαση του καλύμματος-πληκτρολογίου Logitech Ultrathin Cover, που έχει συνολικά αναγνωριστεί ως το καλύτερο φορητό πληκτρολόγιο για το iPad. Δείτε το νέο μας κάλυμμα-πληκτρολόγιο σαν το άλλο… μισό του iPad mini: ταιριάζει απόλυτα μαζί του, διαθέτει πλήκτρα κανονικού μεγέθους για άνετη πληκτρολόγηση, ενώ έχετε την πλήρη οθόνη της ταμπλέτας στη διάθεσή σας για προβολή περιεχομένου».


Το Logitech Ultrathin mini ασφαλίζει σφιχτά πάνω στο iPad mini με τους ενσωματωμένους ισχυρούς μαγνήτες του, ενώ το λεπτό αλουμινένιο κάλυμμά του ταιριάζει με την ταμπλέτα και την προστατεύει, προσθέτοντας ελάχιστα στο βάρος της. Όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε, το αναποδογυρίζουμε ώστε να εμφανιστεί το EasyType πληκτρολόγιο με τυπική διάταξη (σε διάσταση 7 ιντσών), ενώ υπάρχουν ειδικά πλήκτρα για τις πιο συχνές λειτουργίες, όπως το copy και το paste. Η σύνδεση με την ταμπλέτα γίνεται μέσω τεχνολογίας Bluetooth, ενώ το πληκτρολόγιο μπορεί να στηρίξει το iPad, οπότε το χρησιμοποιούμε χωρίς να το κρατάμε.


Το Logitech Ultrathin mini κλείνει και ανοίγει αυτόματα το iPad, ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια έως και 3 μήνες (με μια μέση χρήση 2 ωρών τη μέρα), οπότε απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματά του χωρίς να μας απασχολεί η φόρτιση του.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Το πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin mini αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.