Η BlackBerry ανακοινώνει αναβαθμίσεις σε SDKs, νέα προγράμματα επιβράβευσης και «ανοίγει» το BlackBerry World για την υποβολή εφαρμογών για το Q10.


blackberry Q10Καθότι πρόκειται για τη 2η ετήσια εκδήλωση για προγραμματιστές της BlackBerry® Jam Europe, η BlackBerry σήμερα προσφέρει στην κοινότητα προγραμματιστών BlackBerry αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμίσεων για το BlackBerry® 10 toolkit προγραμματιστών, νέα προνόμια σε προγράμματα επιβράβευσης και την εγκαινίαση της υποβολής αιτήσεων μέσω του storefront του BlackBerry® World™ για το BlackBerry® Q10 smartphone.


Το BlackBerry Jam Europe, για το οποίο οι κρατήσεις έχουν ήδη εξαντληθεί για δεύτερη χρονιά, έρχεται λίγο μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παγκόσμια κυκλοφορία των BlackBerry Z10 και BlackBerry Q10 smartphones στις 30 Ιανουαρίου, γεγονός που κατέδειξε την υποστήριξη και την αφοσίωση των προγραμματιστών στην BlackBerry 10 πλατφόρμα με 70.000 εφαρμογές διαθέσιμες ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορία της – περισσότερες εφαρμογές από κάθε άλλη mobile πλατφόρμα πρώτης γενιάς. Επιπλέον, πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την Vision Mobile δείχνει πως το 38% των προγραμματιστών θεωρούν τη BlackBerry ως τη βασική πλατφόρμα που χρησιμοποιούν.


«Ποτέ άλλοτε δεν έχω δει τόσο ενθουσιασμό για μία πλατφόρμα όσο έχουμε δει για το BlackBerry 10. Το BlackBerry Jam Europe είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εμάς να ευχαριστήσουμε την κοινότητα των προγραμματιστών για τη συνεχή αφοσίωσή τους, τη στήριξή τους και τον απίστευτο ε