Γνωρίστε τα τέρατα τα οποία θα συναντήσετε στο επερχόμενο παιχνίδι Monster Hunter 3 Unlimited για το Nintendo 3DS αλλά και το Wii U.


monster hunterΜε την Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Monster Hunter 3 Ultimate, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS και το Wii U, να έχει οριστεί για τις 22 Μαρτίου, η Capcom και η Nintendo έδωσαν στη δημοσιότητα ένα χορταστικό video με gameplay από το παιχνίδι, στο οποίο παρουσιάζονται μερικά από τα τέρατα που κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε αυτόν το τίτλο της σειράς.


Brachydios: Αυτό το Brute Wyvern μεγάλο θήραμα ζει στο ηφαίστειο και πολεμά με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο. Αν και χρησιμοποιεί κυρίως το πλατύ κέρας που έχει στο κεφάλι του και τα δύο μπροστινά του πόδια για να καταφέρνει χτυπήματα στους θήτες του, με κάθε του επίθεση αφήνει στο έδαφος ένα κολλώδες, χημικό μείγμα που εκρήγνυται μετά από μερικά δευτερόλεπτα και μπορεί να παγιδέψει τους επίδοξους κυνηγούς του. Ένα απευθείας χτύπημα από τα μπροστινά πόδια του Brachydios στο κορμί ενός κυνηγού είναι πιθανό να τον καλύψει με αυτή την ουσία, ενώ έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει εκρήξεις σε μεγάλη ακτίνα γύρω του χτυπώντας με δύναμη το κέρας του στο ηφαιστειογενές έδαφος.


Zinogre: Όλο το κορμί αυτού του Fanged Wyvern (νέα κατηγορία τεράτων) είναι ένα φονικό όπλο, καθώς είναι καλυμμένο από φονικά καρφιά. Παρά το μέγεθός του, αυτό το θήραμα είναι εξαιρετικά ευκίνητο και ικανό για εντυπωσιακές, σχεδόν ακροβατικές επιθέσεις, χάρις στα ιδιαίτερα μυώδη μπροστινά του πόδια και την μεγάλη του ουρά. Επιπλέον, αναπτύσσοντας μία συμβιωτική σχέση με τα έντομα Thunderbugs, το Zinogre μπορεί να μετατρέψει τα ήδη επικίνδυνα καρφιά του σώματός του σε ηλεκτροφόρα, κάτι που αποτελεί ταυτόχρονα το μυστικό του όπλο, αλλά και το ευάλωτό του σημείο.


Lagombi: Αυτό το Fanged Beast θήραμα, που απαντάται συνήθως το ψυχρό κλίμα της τούνδρας, έχει προσαρμοστεί τέλεια στο φυσικό του περιβάλλον. Το δέρμα στην κοιλιά του προκαλεί ελάχιστη τριβή, επιτρέποντάς του να κυλάει με ταχύτητα στον πάγο ή το χιόνι. Εξαιρετικά επικίνδυνο, επιτίθεται στους θηρευτές του με τα μακριά του νύχια, πετώντας μεγάλες χιονόμπαλες, ή προσπαθώντας να τους καταπλακώσει με την κοιλιά του σε μία από τις αστραπιαίες επιθέσεις του. Τα μεγάλα του αφτιά του χαρίζουν εξαιρετική ακοή, ωστόσο του κάνουν ταυτόχρονα ευάλωτο σε εκκωφαντικούς θορύβους. Το Lagombi είναι ένα από τα δύο μεγάλα θηράματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε στο demo του παιχνιδιού, που θα γίνει διαθέσιμο στο eShop του Nintendo 3DS και του Wii U αντίστοιχα στις 21 Φεβρουαρίου.


Αυτά τα μεγάλα θηράματα, μερικούς από τους εξοπλισμούς που μπορείτε να φτιάξετε πιάνοντάς τα, αλλά και άλλες λειτουργίες gameplay του Monster Hunter 3 Ultimate μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.