Tο Business School του Mediterranean College διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο εισαγωγής στα Social Media με θέμα «Φτιάξε την πρώτη σου καμπάνια στο Facebook».


SeminSOCIAL_AfisaΕισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Ιωάννα Τσόκα, Επικεφαλής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College και Υπεύθυνη Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων.


Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα: Επικοινωνία στην Εποχή της Πληροφορίας – Νέα Μέσα και Ψηφιακή Κουλτούρα στην Ελλάδα, Σχεδιασμός Ψηφιακής Επικοινωνιακής Στρατηγικής, Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις στο Διαδίκτυο, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Εφαρμοσμένες Ενέργειες Μάρκετινγκ. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2013, ώρα 19.00-21.00, στο Lecture Hall και στο Computing Lab του Mediterranean College.


Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.


Πληροφορίες – Συμμετοχές: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, 210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr