Η ACE-Hellas, σε συνεργασία με την εταιρεία IT-Concept, θα συμμετέχει στην έκθεση BAU 2013, από 14 έως και 19 Ιανουαρίου 2013 στο Μόναχο της Γερμανίας.


ace_hellas_logoΜε τη συμμετοχή της στην BAU 2013, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση αρχιτεκτονικής, υλικών και συστημάτων, η ACE-Hellas, θα παρουσιάσει τη νέα γερμανική έκδοση του SCADA Pro με ευρωκώδικες, η οποία περιλαμβάνει τα εθνικά προσαρτήματα των ευρωκωδίκων τόσο για την Γερμανία, όσο και για την Αυστρία.


Το SCADA Pro είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη, με ενσωματωμένους τους Ευρωκώδικες, μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα και χάλυβα, με χρήση επιφανειακών και ραβδωτών στοιχείων σε ένα και μόνο μαθηματικό μοντέλο. Η νέα έκδοση του προγράμματος περιλαμβάνει μη γραμμική ανάλυση (PUSΗ OVER), έτοιμες βιβλιοθήκες με στέγες/ζευκτά από ξύλο, έναν πανίσχυρο αλγόριθμο για την εύκολη προσομοίωση κτιρίων από φέρουσα τοιχοποιία, ενώ έχει πλέον προστεθεί και ένα νέο module το SCADA Pro – Detailing, με το οποίο δημιουργούνται αυτόματα μελέτες εφαρμογής με σχέδια λεπτομερειών και αναπτύγματα κάθε διατομής ενός κτιρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr


Στη φετινή διοργάνωση της BAU 2013, αναμένονται γύρω στους 2.000 εκθέτες από 40 και πλέον χώρες, καθώς και 240.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών αρχιτέκτονες και μηχανικοί, από όλο τον κόσμο. Σε 180.000 m² εκθεσιακού χώρου θα παρουσιαστούν εκθέματα από τον τομέα της αρχιτεκτονικής, των υλικών κατασκευής, των συστημάτων εξοπλισμού κτιρίων, αλλά και συναφείς υπηρεσίες του κλάδου. Πληροφορίες για την έκθεση Bau 2013, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.bau-muenchen.com/en/Home