Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.


logo-bizegate-certifiedΜε την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate πλέον προσφέρεται σε πάνω από 100 χρήστες διαφορετικών τμημάτων (πωλητές, merchandisers και διοίκηση) της εταιρείας πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας, με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα. Το BizeGate καλύπτει δυναμικά από την παρακολούθηση της διανομής σε κάθε σημείο, διαδικασίες merchandising (στοκ, τιμοληψίες, πρόσωπα, φωτογράφηση, κοκ) έως την εντατική παραγγελιοληψία. Οι πληροφορίες από και προς το σύστημα BizeGate συγχρονίζεται με το SAP.


Οι χρήστες χρησιμοποιούν σύγχρονη ταμπλέτα με οικονομική σύνδεση για την αποστολή δεδομένων από το πεδίο. Ως εφεδρικό σύστημα της εφαρμογής, σε κάθε πωλητή έχει διατεθεί και κινητό τηλέφωνο τύπου Android ώστε σε περίπτωση προβλήματος να συνεχίζει απρόσκοπτα την εργασία του.


Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-66.90.970 ή στο e-mail: sales@regate.gr. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.