Η LG Electronics προσθέτει τη νέα εφαρμογή του Novasports.gr στην πλατφόρμα των LG CINEMA 3D Smart TV.


novasportsweb_logoΗ νέα εφαρμογή απευθύνεται στην ελληνική αγορά για την οποία και αναπτύχθηκε, και δίνει την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθούν νέα και ειδήσεις για εγχώρια και παγκόσμια αθλητικά γεγονότα.


Η εφαρμογή του Novasports.gr ενσωματώνει ένα εύρος από διαφορετικές ενότητες, οι οποίες έχουν ως στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση των θεατών για τα αγαπημένα τους αθλήματα. Οι χρήστες Smart TV θα έχουν πρόσβαση σε videos με πλούσιο περιεχόμενο στιγμιoτύπων, συνεντεύξεων, εκπομπών από τη Superleague, το Champions League, το Europa League και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.


Στην ενότητα ‘Ειδήσεις’ προβάλλεται συνεχόμενη ροή με όλες εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού. Επιπλέον, μέσω της ενότητας ‘Διοργανώσεις’, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ειδησεογραφία κατηγοριοποιημένη για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ μέσω της ενότητας ‘Live Scores’, μπορούν να δουν ζωντανά σκορ όλων των αγώνων της ημέρας. Η ενημέρωση δεν σταματάει εδώ, καθώς οι φίλοι του αθλητισμού μπορούν να διαβάσουν αθλητικά blogs, πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων, καθώς και να ενημερωθούν για το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών της Nova.


Η πλατφόρμα Smart TV της LG ανανεώνει το πλούσιο περιεχόμενο της με κορυφαίες και γνωστές εφαρμογές για όλους τους τομείς ενδιαφέροντος. Η χρήση των εφαρμογών είναι ιδιαίτερα εύκολη και άνετη, χάρη στη συνεχή αναβάθμιση της πλατφόρμας.


Η εφαρμογή Novasports θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012.