Ο νέος σχεδιασμός και η προηγμένη τεχνολογία φωνητικού έλεγχου δημιουργεί μια ολοκαίνουργια αίσθηση θέασης στον χρήστη.


Magic Remote 01H LG Electronics παρουσίασε λίγο πριν την έκθεση Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας, μια νέα έκδοση του Magic Remote, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να μπορεί να καλύπτει τη σειρά CINEMA 3D Smart TV. Η νέα συσκευή έχει τώρα τη δυνατότητα να αναγνωρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες, πράγμα που καθιστά την εκτέλεση εντολών μια απλή και φυσική διαδικασία στην οποία περιλαμβάνεται ακόμη και κανονική συζήτηση από την πλευρά του χρήστη. Το νέο Magic Remote συνεχίζει να προσφέρει 4 διαφορετικούς τρόπους ελέγχου – φωνητική εντολή, κίνηση των χεριών, στόχευση και wheel επιλογών – γεγονός που το καθιστά το πιο πλήρες universal remote της αγοράς.


“Η LG δείχνει μεγάλη προσήλωση στην ανάπτυξη καινοτομικών λύσεων για την οικιακή ψυχαγωγία, και το Magic Remote αποτελεί βασικό πυλώνα της εμπειρίας που αποκομίζει ο χρήστης μιας συσκευής CINEMA 3D Smart TV ,” δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Entertainment Company. “Βασισμένο στο ήδη εντυπωσιακό σετ λειτουργιών του προηγούμενου μοντέλου, το νέο Magic Remote μπορεί να αναγνωρίζει με ακρίβεια ακόμη περισσότερες γλώσσες, ενώ παράλληλα η αναγνώριση της κίνησης, το wheel επιλογών και η δυνατότητα στόχευσης κάνουν το Magic Remote να ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών του, ως μια πραγματικά εύχρηστη και πρωτοποριακή συσκευή.”


Tο νέο Magic Remote της LG, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής που ενσωματώνει, μας επιτρέπει να ελέγχουμε την τηλεόραση μας εύκολα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας τη φωνή μας. Το καινούριο λογισμικό Natural Language Recognition κάνει τον φωνητικό έλεγχο εξίσου απλό με την κανονική συζήτηση, γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να μην χρειάζεται να υιοθετήσει έναν ειδικό τρόπο ομιλίας προκειμένου να επικοινωνήσει με τη συσκευή. Έτσι, χωρίς την ανάγκη πλέον για την άχαρη παύση μεταξύ εντολής και του ονόματος του προγράμματος που θέλουμε να δούμε, μπορούμε απλά να πούμε “Δείξε μου το βίντεο του Gangnam Style” και το νέο Magic Remote θα καταλάβει.


Το νέο Magic Remote της LG φιλοδοξεί να γίνει η καρδιά του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς μπορεί να αποτελέσει μια universal λύση για την πρόσβαση και τον έλεγχο μιας σειράς συσκευών. Με ένα μόλις Magic Remote μπορούμε να ελέγχουμε αποτελεσματικά όλες τις συσκευές μας, από τη Smart TV και το δέκτη της δορυφορικής ή της καλωδιακής τηλεόρασης, μέχρι τα ηχητικά συστήματα το Blu-ray player. Με τη λειτουργία στόχευσης (point) το Magic Remote της LG γίνεται προέκταση του σώματός μας και μετατρέπεται σε ιδανικό εργαλείο για τον έλεγχο παιχνιδιών που βασίζονται στην κίνηση. Το wheel επιλογών είναι τέλειο για γρήγορη μετακίνηση πάνω-κάτω σε web pages ή για τη λειτουργία ζουμ σε εφαρμογές όπως τα Google Maps. Ενώ με τη λειτουργία κίνησης (gesture) μπορούμε, κουνώντας με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο το χειριστήριο, να πηγαίνουμε γρήγορα σε κάποιο μενού ή σε κάποια λειτουργία που χρησιμοποιούμε συχνά, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Για παράδειγμα, μπορούμε να γυρνάμε στο αγαπημένο μας κανάλι απλώς “γράφοντας” τον αριθμό του στον αέρα.


Tο Magic Remote προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: μία για την premium σειρά τηλεοράσεων CINEMA 3D Smart TVs της LG, και μία για τα πιο απλά μοντέλα CINEMA 3D Smart TV της εταιρείας. Το premium Magic Remote, εκτός από τις μικρότερες διαστάσεις που εξασφαλίζουν πιο άνετο κράτημα, διαθέτει και φωτιζόμενα πλήκτρα LED για ευκολότερη χρήση σε συνθήκες χαμηλού ή μηδενικού φωτισμού. Ιδιαίτερη σκέψη έχει δοθεί στην αναδιάταξη των πλήκτρων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, με αποτέλεσμα η όλη εμπειρία χρήσης να γίνεται ακόμη πιο φυσική κι ευχάριστη.